Perşembe, Şubat 22, 2018

Lisanslar yetişti galibiyet geldi

İstanbul 2.Amatör 7.Grup'ta Fatih temsilcisi Çelikspor ile Bağcılar temsilci Evrenspor Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı konuk ekip Bağcılar Evrenspor 2-1 kazandı.


Yaptığı flaş transferler ile dikkatleri çeken Çelikspor ile transfer döneminde lisansları ilk iki haftada yetiştiremeyen Bağcılar Evrenspor üçüncü haftada karşı karşıya geldi. Bağcılar Evrenspor ısınırken ilk on birde sahaya çıkması planlanan tecrübeli futbolcu Cevdet sakatlandı.


Bağcılar Evrenspor'da Emin güzel bir kafa vuruşu ile deplasmanda takımını öne geçirdi.


Çelikspor rakip ceza sahası içerisinde en direk serbest vuruş kazandı ve bu atıştan Umut ile golü bularak karşılaşmayı 1-1'e getirdi.


Fatih'in ara pasında Ufuk savunmanın arkasına sarkarak kaleciyi geçip topu boş kaleye yuvarladı ve topu ağlarla buluşturdu. 1-2


İlk yarıda başka gol olmayınca devre konuk ekip Bağcılar Evrenspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.


İkinci yarı da iki takım da yakaladıkları pozisyonları değerlendirmedi. Karşılaşma konuk ekip Bağcılar Evrenspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla Çelikspor ilk mağlubiyetini alırken 6 puanda kaldı, konuk ekipte ilk galibiyetini alarak 3 puanla tanıştı.


Bağcılar Evrenspor Teknik Direktörü Hakan Günay maç sonrası Güneşli Haber Gazetesine yaptığı açıklamada "İyi bir takım kurduk. İlk iki maçımızda eksiklerimiz ve yetiştiremediğimiz lisanslarımız oldu. Bu hafta da gurubumuzda lider olan Çelikspor ile karşılaştık.Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bu grupta biz de varız. Futbolcu kardeşlerimi kutluyor bu galibiyeti camiamıza armağan ediyoruz" dedi.


Gelecek hafta Çelikspor deplasmanda Ihlamurdere ile Bağcılar Evrenspor kendi evinde Sarıgöl Birlikspor ile karşı karşıya gelecek.


Kaynak: Güneşli Haber

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.