Pazar, Şubat 25, 2018

Kağıthanespor otobüsüne saldırı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu’nda Kağıthanespor ile 1877 Alemdağspor arasında Paşabahçe Stadı’nda oynanan karşılaşma sonrasında Kağıthanespor otobüsü taşlı saldırıya uğradı. Otobüs kullanılamaz hale gelirken Kağıthanesporlu futbolcular uzun süre Beykoz’da mahsur kaldı.


Karşılaşmanın son bölümünde tribünlerden ayrılan bir grup, Paşabahçe Stadı’nın hemen karşısında bulunan yüzme havuzu ve spor salonunun arka bahçesinde park halinde olan Kağıthane Belediyesi’ne ait otobüsü taşlayarak camlarını kırdıktan sonra otobüsün içine yanan meşale atarak otobüsü yakmak istediler. Müdahale etmek isteyen otobüs şoförü de taşlardan nasibini alırken, şoför yanan meşaleyi son anda çıkardı.


Daha önce statta çekilen video görüntülerini polis eşliğinde izleyen otobüs şoförünün 5 saldırganı teşhis ettiği ve polisin bu kişilerin yakalanması için hemen harekete geçtiği bildirildi. Otobüsün uğradığı hasar konusunda tutanak tutulduğu ve bu zararında saldırganlar tarafından tazmin edileceği bildirildi.


Kaynak: Hakan Ertürk - amatorununyasi.blogspot.com.tr


 


Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.