Salı, Şubat 27, 2018

Gümüşyakaspor istediğini aldı

İstanbul 2. Amatör Lig 1. Grup’ta üst sıralardan kopmak istemeyen Gümüşyakaspor evinde ağırladığı Gökçealispor’u 3-1 yenerek önemli bir üç puanını daha hanesine yazdırdı.


Mavi beyazlı Silivri temsilcisi 4 maç sonunda puanını 8’e çıkardı ve haftayı dördüncü sırada bitirdi. Konuk Çatalca ekibi ise puan hasretini sürdürdü.


Silivri Stadı’nda doksan dakikası oldukça soğuk bir havada oynanan maçta ev sahibi Gümüşyaka zaman zaman zorlandığı maçı 3-1 kazanmasını bildi. Maça konuk takım Gökçeali oldukça hızlı başladı ve maçın daha 1.dakikasında İlker’in ceza alanı önünden mükemmel vuruşu ile öne geçti.
Gümüşyakaspor kalesinde erken gördüğü gole cevabı ise maçın 14.dakikasında Erdi verdi. Bu futbolcu, 14.dakikada Gökçeali ceza alanına girer girmez mükemmel bir vuruş ile ağları havalandırdı ve skora 1-1’lik denge geldi. Maçın 37.dakikasında Gökçeali ceza sahası içine giren Şevki’nin düşürülmesi ile maçın hakemi penaltı atışına hükmetti. Gümüşyakaspor adına kazanılan penaltı atışını Ahmet gole çevirdi maç bir anda 2-1 oldu.
İkinci yarıda bir gol daha bulan Gümüşyakaspor sahadan 3-1 galip ayrıldı.


Haber: Engin Akın


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.