Pazartesi, Şubat 26, 2018

Esentepe Şahinspor uçuşa geçti

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup’ta Esentepe Şahinspor, sahasında konuk ettiği Türk Hava Yolları’nı 2-1 mağlup etti. Genel kurulda ismini Bereketlispor olarak değiştirmesine karşın bu sezon eski ismiyle mücadele etmek durumunda olan Esentepe Şahinspor puanını 7 yaptı ve haftayı beşinci sırada tamamladı. 6 puanda kalan THY ise rakibinin bir altında kaldı.


Küçükçekmece Kanarya Stadı’nda soğuk bir havada oynanan maça kısa paslarla başlayan ve oyunu kontrolüne alan Esentepe Şahinspor 5. dakikada Akif’in güzel golü ile 1-0 öne geçti. Yaş ortalaması 30’a yakın olan Şahinspor ile yaklaşık 18 yaş ortalaması ile oynayan THY’nin mücadelesinde kontrol genelde ev sahibinde görünse de hızlı ataklarla tehlikeli olan konuk ekip 40. dakikada eşitliği sağladı.


İkinci yarıda Esentepe Şahinspor birçok önemli fırsattan faydalanamasa da dengeyi bozan Ömer Can oldu. Başarılı oyuncu, taç çizgisine yakın bir noktadan sol ayağının dışıyla topu tam çatala göndererek skoru 2-1 yaptı. Bu gol tribünleri de ateşlerken kalan bölümde iki ekibin çabaları sonucu değiştirmedi. Maç 2-1 Esentepe Şahinspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.


Muhabir: Burhan Gürkan


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.