Pazartesi, Şubat 26, 2018

Dört dörtlük Gaziosmanpaşa

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta Gaziosmanpaşaspor Edirnespor’u misafir etti. Yıldıztabya Stadı’nda soğuk ve yağışlı bir havada oynanan karşılaşmada bir de penaltı kaçıran ev sahibi ekip her iki yarıda attığı 2’şer golle karşılaşmadan 4-0 galibiyetle ayrıldı.


Mücadeleye taraftarının desteğiyle Gaziosanpaşaspor daha istekli başladı.Ev sahibi Gaziosmanpaşaspor 4. dakikada Tunahan’la ilk golüne kavuştu.1-0.
35. dakikada Emre ilk yarının skorunu ilan etti: 2-0.
Karşılaşmanın 2. yarısına hızlı başlayan ev sahibi 48.dakikada Tunahan’la 3. golüne kavuştu. 64. dakikada Kadir perdeyi kapatan golü kaydetti
Bu sonuçla Gaziosmanpaşaspor puanını 32 yaptı ve 1 maç eksiği ile 4.sıradaki yerini korudu. Kırmızı yeşilliler haftaya deplasmanda hemşerisi Çıksalınspor ile karşılaşacak.


Topgül: Güzel bir galibiyet
Karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Gaziosmanpaşaspor Teknik Direktörü Akın Topgül Edirnespor karşısında sahada doğru işler yapan oyuncu topluluğu olduğunu, bunun da galibiyeti getirdiğini dile getirdi. Topgül “Edirnespor karşısında net bir skor aldık. Güzel bir galibiyet oldu. Camiamıza hayırlı olsun. Bu hafta sonu Çıksalınspor maçından galibiyetle döneceğimize İnancım tam. Futbolcu kardeşlerimizin performansı çok önemli. Allah bu arkadaşlarımıza inşallah sakatlık vermez. İyi gidiyoruz. Bu iyiye takıma ilçenin dinamikleri de destek vermesi için harekete geçmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.


Haber: Erol Eftekin


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...