Cuma, Şubat 23, 2018

Derikspor'da Şevket Özkanca farkı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta ilk 11 maçını yitiren Derikspor, teknik direktör Şevket Özkanca'nın gelişiyle adeta şaha kalktı. Tecrübeli teknik adam -3 puanda aldığı takımla 11 puan toplarken bitime 5 hafta kala umutlarını artırdı.


Özkanca, daha önce Mardin 1. Amatör Lig'de şampiyon yaptığı Derikspor'daki ikinci döneminde 7 isim transfer ederek çalışmalar başladı. Kümede kalmak için hem son iki sıradan kurtulup hem de Mardin 47 Spor'u geçmesi gereken Derikspor, Özkanca yöntiminde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alırken sadece açık ara grup lideri olan Ağrı 1970'e mağlup oldu.


Daha önce üç puanı silindiği için şu anda 8 puanı olan Derikspor Tatvan Gençlerbirliği'ni geçmeyi başarırken, düşme hattının bir üstündeki Mardin 47 ile arasındaki farkı bire indirdi. Kalan beş haftanın büyük bir heyecana sahne olması beklenirken Özkanca'nın takımı bu hafta sonu Muşspor FC'yi konuk edecek.


Göreve geldiğinde 10 puan gerisinde oldukları Tatvan Gençlerbirliği'ni geçtiklerini, hedeflerinin Mardin 47'yi de geride bırakmak olduğunu belirten Şevket Özkanca, Derik halkının takımlarını her zaman desteklemesini istedi.


Muhabir: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...