Pazar, Şubat 25, 2018

1877 Alemdağspor sonradan açıldı

Süper Amatör Küme Klasman A Grubu mücadelesinde 1877 Alemdağspor ile Kağıthanespor Paşabahçe Stadında karşı karşıya geldi. 1877 Alemdağspor 2-0 geriye düştüğü maçta Samet Bektaş , Sinan Yıldırım ve Mesut Aydın'ın golleri ile 3-2 kazandı ve yoluna puan kayıpsız devam etti.


4. Dakika'da Kağıthanespor araya atılan top ile tehlikeli geldi , topla buluşan Mert Kula düzgün bir vuruş ile takımını 1-0 öne geçirdi. 


7. Dakika'da Kağıthanespor'da Mert Yılmaz'ın kullandığı kornere iyi yükselen Mücahit Akbaş'ın vuruşu az farkla auta çıktı.


22. Dakika'da 1877 Alemdağspor Kaan Korkmaz ile sol kanattan geldi. Kaan'ın vuruşu kaleci Mesut Güneş'te kaldı.


29. Dakika'da Kağıthanespor, Halil İbrahim Alan ile sağ kanattan etkili geldi. Başarılı golcü ceza sahasında yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Halil İbrahim Alan topu ve kaleciyi ayrı köşelere yolladı 2-0.


35. Dakika'da 1877 Alemdağspor sağ kanattan frikik kazandı. Kullanılan frikikte ceza sahasında karambol oldu, Samet Bektaş'ın kafa vuruşunu savunma çizgiden çıkartmaya çalışsa da top ağlarla buluştu 2-1.


İlk yarıda başka gol olmayınca Kağıthanespor soyunma odasına 2-1 üstünlük ile gitti.


51. Dakika'da 1877 Alemdağspor sol kanattan etkili geldi. Ceza sahasına açılan orta Batuhan Fatih Çoban'ın önünde kaldı , genç oyuncunun şutu savunmaya takıldı.


73. Dakika'da 1877 Alemdağspor'da araya atılan topa Sinan Yıldırım hareketlendi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Sinan Yıldırım güzel bir bitirici vuruş ile takımına beraberliği getiren golü attı 2-2.


76. Dakika'da Kağıthanespor yüklenmeye başladı. Ceza sahasına atılan topta Kenan Korkmaz topu Halil İbrahim Alan'a indirdi. Halil İbrahim'in şutu direğe takıldı.


84. Dakika'da 1877 Alemdağspor'un kalecisi Seyhun Türe uzun bir degaj ile oyunu başlatarak topu Sinan Yıldırım'a attı. Sinan Yıldırım topu oyuna sonradan giren ve sol kanattan bindirme yapan Mesut Aydın'a attı. Mesut, şık bir vuruş ile takımını öne geçiren golü attı 3-2.


85. Dakika'da 1877 Alemdağspor'un öne geçmesi ile maçta gerginlik yaşandı. 1877 Alemdağspor'dan Sinan Kayhan ve Kağıthanespor'dan Halil İbrahim Alan kırmızı kart gördü. 


Maçta başka gol olmayınca 1877 Alemdağspor 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak oynadığı 3. maçtan da galip olarak ayrıldı ve Bölgesel Amatör Lig'e göz kırptı.


Muhabir : Kemal Şişman


Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.