Salı, Ocak 30, 2018

Şirintepe'den 'çok özel' şampiyonluk

En yakın rakibi İstanbul Ünye takımını deplasmanda son maçta 2-0 gibi net skorla yenen Şirintepe, 6 puan fark atarak taraftarlarını sevindirdi. Tarihinde ilk defa Süper Amatör Kümeye yükselen Kağıthane’nin en köklü ve güzide takımlarından Şirintepe, alt yapı takımlarının başarısı ile de kendinden söz ettirdi.   


EKİP RUHU BAŞARIYI GETİRDİ


Başta  başarılı ve fedakar başkan Avukat Ferhat Karagöz, takımın başarılı ve tecrübeli hocası Ahmet Öğütcü, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyet bir ekip ruhu ve aile ortamı oluşturaraksemtlerinin takımını zirveye taşıdılar. İkinci Amatör Kümeden aldıkları takımı; önce 1. Amatör’e sonra Süper’e çıkaran yönetim, bu işleri kısa sürede yaparak Kağıthane spor kamuoyunun  takdirini kazandılar. Aynı kuşağın çocukları, çoğunluğunu mahallenin gençlerinden oluşan eğitimli ve müteşebbis ruhlu genç ekip, örnek bir yöneticilik sunarak Kağıthane’ye adeta ders verdiler. Mütevazi bütçelerle başarıdan başarıya koşan Şirintepe’nin gençleri, her alanda olduğu gibi bu işi de çok iyi bildiklerinin mesajını verdiler.


SEMT TAKIMA SAHİP ÇIKTI


3 yıl gibi kısa sürede her yıl tüm kategorilerde zirve mücadelesi veren Şirintepe’ye semt sakinleri de sahip çıkarak takımı yalnız bırakmadı. Kardeşler topluluğu oluşturan yönetimin samimi ve gayretli çalışmalarını gören mahallenin ileri gelenleri ve gençleri, her platformda takıma destek oldu. Önemli bir taraftar kitlesi olan Şirintepe’nin deplasman maçlarında bile seyirci şovu vardı. Takımın bütünlüğüne ve samimiyetine Şirintepe’nin semt sakinleri de entegre olarak başarıya katkı sağladı. Özetle Kağıthane’de önemli bir imaj kazandıran ve saygın bir kulüp haline gelen Şirintepe, bu başarısını şampiyonlukla taçlandırdı.


 


HABER: sadabadhaber.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.