Pazartesi, Ocak 29, 2018

'Olmayan bütçe ile en iyi kadroyu kurduk'

İstanbul 1. Amatör Lig 2. Grup’ta sezonu dördüncü sırada bitiren Öz Nakkaşspor’da Başkan Aykut Demirtaş, kendi adına huzurlu olduğunu, elinden geleni yaptığını ancak köy halkının ilgisizliğinin kendilerini üzdüğünü söyledi.


Demirtaş yaptığı yazılı açıklamada “Dördüncü olarak tamamladığımız ligde emeği geçen Başta Ali Gürdal Genç hocam olmak üzere tüm futbolcu kardeşlerime ve de gerek saha içinde ağabeylik ve kaptanlık yapan, gerek saha dışında her daim yanımda olan Ormanlıspor Kulüp Başkanı Kerem Beceren kardeşime çok teşekkür ederim. Sezon başından bu yana her zaman söylediğim bir şey var: Olmayan bütçe ile en iyi takımı kurduk. Ali Hocam elinden geldiği kadar elimizdeki mevcut kadro ile her oyuncumuzun en iyi performansı gösterebilmesi için çalıştı, çalıştırdı. Futbolcu kardeşlerim terlerinin son damlasına kadar Öz Nakkaşspor formasının ağırlığını bilip ona göre oynadılar. Hepsinin ayaklarına yüreklerine sağlık” dedi.


Huzurlu olduğunu ve şahsen elinden geleni yaptığını belirten Başkan Demirtaş “Beni üzen köyümün bu yıl ki takımımıza ilgisizliği idi. Şahsım adına şapkayı önüme koyarım. Eğer bu ilgisizlik benim yüzümdensse temmuz ayındaki olağan kongrede çıkacak ve aday olacak herhangi birine görevi teslim etmeye de hazır olduğumun bilinmesini isterim. Ama ben Nakkaş ismini hep yukarılara taşımak için çalıştım ve çalışmaya da devam ediyorum. Kimseye kızamam ve kırılmam da. Ancak bu takım bizim... Ve bu takım bir değer... Sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.


Muhabir: Efkan Bucak
Fotoğraf: İskender Kordu - www.istanbulamator.com

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...