Pazartesi, Ocak 29, 2018

Batı Trakyaspor'da mutlu son

İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup’ta Batı Trakyaspor son hafta maçında sahasında Sultanmuratspor’u 5-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti ve bir sezon aradan sonra Süper Amatör Lig’e döndü.


Şampiyonluk maçını izlemek için gelen seyirciler tribünleri hayli renkli hale getirdiler. Mangalcılar gurubu 90 dakika boyunca takımlarını desteklediler.


Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Ak Parti Zeytinbunu Belediye Meclis Üyesi Metin Develi, eski Meclis Üyesi Mehmet Gençoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Dernekleri Genel Başkanı Necmettin Hüseyin Adaletoğlu ve Yardımcısı Besim İsmail başa, Batı Trakya Cami Eğitim ve Araştırma Vakfı Başkanı Musa Yurt, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Zeytinburnu Şube Başkanı Fatih Hacıbedel, eski başkan Av. Asım Güven ve yönetim kurulu üyeleri ve Batı Trakya Türkleri camiası, Zeytinburnu Amatör Kulüpleri Birliği Başkanı Şenol Yurtseven ve kurucu başkan Cenap Altıok, İst. Batı Trakya Spor Kulübü eski Başkanı Hasan Şahin ve kulübün Hukuk Kurulu Başkanı Av. Hasan Yazıcı, Zeytinburnusporlular Dernek Başkanı Veli Akçura, Tepebağ Kültür Spor Kulübü Başkanı Mennan Çayır, Beyaz Ay Derneği Zeytinburnu Şube Başkanı Ali Ekber Şenkal, Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Murat Tufan çok sayıda kişi tribünlerde yerini aldı.


1996 yılında kurulan Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü ligin son maçında Sultanmuratspor’u 44 ve 45. dakikada Murat , 57. dakikada Alparslan, 75. dakikada Umut ve 90. dakikada Orhan’ın attığı gollerle 5-0 yenerek şampiyon oldu. Sultanmuratspor ise 2. Amatör Lig’e düştü.


Maçın bitiminden sonra Mehmet Gençoğlu’nun temsili olarak getirdiği kupayı Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap takım kaptanı Sezai Çakır’a verdi. Yöneticiler ve külüp ileri gelenleri ve de diğer misafirler ile kupa ile günün anısını fotoğraf çekilerek bu anı ölümsüzleştirdiler.


Haber: Erol Eftekin - Bora Ay


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.