Perşembe, Aralık 28, 2017

Yedikulespor'da umutlar yeşerdi

İstanbul Süper Amatör Küme 8. Grupta mücadele eden Yedikulespor son 4 haftaya umutlu giriyor.

Ligde13 puanla alttan 3. Sırada yer alan Yedikulespor 19 puanı Rakipleri K .Çekmece idmanyurdu ve Kartaltepespor’un 1 maç fazlası bulunması ve rakiplerinin bir birbirleriyle maç yapacak olması Turuncu – beyazlı ekibi kümede kalma adına umutlandırdı. Yedikulespor bu hafta kendi sahasında Ömerli köyüyle oynarken 9 puanı bulunan Kartaltepe haftayı BAY geçirecek.

K. Çekmece İdmanyurdu, ise Ataşehir Çamoluk ile oynayacak . Varsayım olarak Yedikulespor haftayı 3 puanla kapatırsa Kartaltepespor ile arasında 3 puan kalacak. K. Çekmece  İdmanyurdu Ataşehir Çamoluk maçı da önemli Ataşehir Çamoluk maçı kazanırsa . K. Çekmece ile de arasında 3 puan kalmış olacak . Haftaya ise Yedikulespor Kestanelik deplasmanına çıkarken, Kartaltepespor ile K. Çekmece İdmanyurdu karşı karşıya gelecek.Daha sonraki hafta Yedikulespor Irmakspor ile karşılaşırken K. Çekmece İdmanyurdu Bay geçecek, Kartaltepe ise Cevizli Anadolu deplasmanına çıkacak Dananın kuyruğunun koptuğu son hafta ise Yedikulespor Ataşehir Çamoluk ile deplasmanda oynarken. K. Çekmece İdmanyurdu Cevizli Anadolu Kartaltepespor ise Kağıthane ile karşı karşıya gelecek.

Turuncu – beyazlı ekibin As başkanı Ozan Deya, kendileri için ligin yeniden başladığını belitti.Derya, sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadıkları maçta Ömerlispor yönetiminin ve futbol şube sorumlusu Vedat Dönmez’in kendilerini en iyi şekilde ağırladığını, Yedikulespor olarak bu hafta sonuç ne olursa olsun kendilerinin de Ömerlispor yönetimini en iyi şekilde ağırlayarak uğurlayacaklarını söyledi “artık 3 puan.gibi Kaybetme gibi bir lüksümüz yok.” Diyen Ozan “ Bu maçlar bizi kaderimizi belirleyecek. Artık puan kaybına tahammül yok. Ligde kalmak istiyorsak bu zorlu maçlardan puan veya puanlar almalıyız. Sıkıntılı günler geçiriyoruz. Alacağımız puanlarla birazda olsa rahatlamak istiyoruz. Sahada takım olarak herşeyi yapacağız. Oyuncular sorumlulukların farkında. Ellerinden geleni sahada yapacaklarına inanıyorum" dedi.Ligin başından itibaren hakem hatalarından dolayı puan kayıplarının olduğunu dile getiren Başkan Derya “Hakem hataları nedeniyle kaybolan bir puan bile takımların kaderini belirliyor. Biz o kaybettiğimiz puanları alsaydık şimdi daha farklı yerlerde olacaktık.Arkası olan takımlar hakem hatalarından dolayı bir puan kaybettiklerinde yer yerinden oynuyor. Ancak aynı hata bizde olduğu zaman sesimizi duyan yok. Ancak şunu unutmasınlar Lig'de mücadele ediyoruz. Hepimiz Futbol Fedorasyonu'na bağlıyız. Bu puanlar takımların kaderini belirliyor."ifadelerini kullandı

HABER:EROL EFTEKİN-FOTOĞRAFLAR:NAZMİ ALKIŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.