Pazartesi, Aralık 25, 2017

Sahte lisanslardan illallah eden ASKF bakın ne yaptı

Hemen hemen her hafta farklı lisans ile oynayan ve bu sebeple hükmen mağlubiyet cezası ile karşı karşıya kalan kulüplere Şanlıurfa ASKF yönetimi örnek bir uygulama ile bugün oynanan U19 ligi D grubu karşılaşmasında sahaya inerek lisans ve kimlik kontrolü yaptı.




U19 ligi D grubunda şampiyonluk mücadelesi veren 22 puanlı iki ekibin karşılaşma- sında Karaköprüspor ile Karşıyakaspor 11 Nisan Stadyumu 1 nolu sahada karşı karşıya geldi. Bu önemli karşılama öncesi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticilerinden Adnan Yükselir, İbrahim Demirkan ve Mehmeh Fazıl Loğan kimlik ve lisans kontrolü yaparak bir ilke imza attılar.



Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Adnan Yükselir, lisans ve kimlik konusunda bundan böyle Federasyonumuzun belirleyeceği maçlarda yaparak takımlarımıza yardımcı olmaya çalışacaklarını söyledi.



Yükselir, “Yıllardır kulüpler arasında oynatılan sahte futbolcu operasyonuna bu sezon biz Federasyon olarak savaş açtık. Sezon öncesi almış olduğumuz kararla bundan böyle Federasyonumuzun belirleyeceği maçlarda kimlik ve lisans kontrolü yapacağız. İlkini U19 takımlarından Karaköprüspor ile Karşıyakaspor arasında oynanan şampiyonluk maçında uyguladık. Bu tür uygulamalar sezon sonuna kadar devam edecektir.” dedi.


urfanatik.com



Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.