Pazartesi, Aralık 25, 2017

Merkezefendispor'da 'ŞAFAK' vakti

İstanbul Süper Amatör Küme 5.grup mücadelesinde zirve yarışındaki Siirt İstanbul Yavuzselimspor düşme potasında yer alan rakibi Merkezefendispor'u Mimarsinan Stad'ında konuk etti. Zorlu doksan dakikayı 2-1'lik skorla kazanan konuk ekip altın değerinde üç puanın sahibi olurken, ev sahibi aldığı mağlubiyetle zirve yarışında büyük yara aldı. Zirve yarışındaki takımların puan kaybettiği haftayı mağlubiyetle kapatan ev sahibi ekip liderlik fırsatından faydalanamadı ve ikinciliği Mahmutbeyspor'a kaptırdı.


Karşılaşmanın başlaması ile birlikte rakibine üstünlük sağlayan konuk ekip özellikle kanatlardan Ali ve Burak ile etkili olmaya çalıştı. İlk yarının en tehlikeli atağında tecrübeli oyuncu Özkan ile başlayan atakta konuk ekipten Kerem'in vuruşunda kaleci Hamza kalesini zamanında terkederek mutlak bir golü önledi. 


İlk yarıda istediği oyunu sergileyemeyen ev sahibi ekip devreyi önde kapattı. 45.dakikda kazanılan korner atışından gelen ortayı ağlara gönderen Enes ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.


İkinci yarıda skor üstünlüğünü korumak isteyen ev sahibi ekip ileri uçta topu tutamayınca kalesinde pozisyonlar gördü. Burak, Kerem ve Şafak ile etkili olan konuk ekip kaleci Hamza'ya takıldı.


Oyuna girdi skoru değiştirdi


Konuk ekibin başarılı oyuncusu Şafak Yağmur karşılaşmaya damga vuran isim oldu. İkinci yarıda oyuna dahil olan oyuncu kazanılan serbest vuruşta topu filelere göndererek skora dengeyi getirdi 1-1. Golün sonrasında da ataklarını kesmeyen konuk ekip sağ taç çizgisi yönünde serbest atış kazandı. Topun başına geçen Şafak Yağmur'un herkesin orta yapacağını düşündüğü anda dünyaca ünlü yıldız oyuncu Ronaldo tarzı vuruşu ile herkesi yanılttı ve konuk ekibi 2-1 öne geçirdi.


Yediği goller sonrasında ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Mehmet ile yakaladığı iki net fırsatta Merkezefendispor kalecisi Furkan'a takılınca zorlu doksan dakikayı 2-1'lik skorla kazanan konuk ekip üç puanın sahibi oldu.


Karşılaşma sonrasında ev sahibi ekip taraftarları genç kadrosu ile mücadele eden ve sahadan galibiyetle ayrılan Merkezefendispor'u alkışlarla soyunma odalarına gönderdi.  Zorlu doksan dakikada skora etki edecek bir hatada bulunmayan hakem triosu da izleyenlerden tam not aldı.


HABER:ERDEM SAĞOLAN


 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.