Cumartesi, Aralık 30, 2017

Kemal Emre Bozoğlu yuvaya döndü

Sultangazispor’da uzun yıllar top oynayan ve bu sezon başında Edirnespor’a transfer olan Kemal Emre Bozoğlu, Edirnespor’dan ayrılarak adıyla özleşen Sultangazispor’a transfer oldu.


Geçtiğimiz sezon sonunda Edirnespor ile yeni bir maceraya atılan Sultangazispor’un eski kaptanı Kemal Emre Bozoğlu, kulübü ile anlaşarak sözleşmesini karşılıklı olarak fesih etti. Kırmızı-Beyazlı forma ile Edirnespor’da hem lig de hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda gösterdiği performansla başarılı işlere imza atan ve Edirnespor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tura kadar yükselmesinde büyük pay sahibi olan Kemal, aldığı karar ile Sultangazispor’a yuvasına geri döndü.


Sultangazispor taraftarının sevdiği futbolcu Edirnespor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde 110. Dakikada attığı gol ile takımının bir üst tura çıkmasında doğrudan katkı sağlarken, Aytemiz Alanyaspor ile oynanan 4. Tur müsabakasında bütün futbol severlerin beğenisini kazanmış, A Spor’dan canlı yayınlanan müsabakanın spikeri kendisinden övgü dolu sözler ile bahsetmişti.


Kemal Emre Bozoğlu sezonun ikinci yarısında yeniden Sultangazispor’un başarısı için mücadele etmeyi hazır olduğunu belirtirken, takım ile birlikte kampta çok çalışarak uyum sürecini bir an önce atlatacağını ve her zaman olduğu gibi elinden gelenin çok daha iyisini yapacağını söyledi.


Haber: Zekeriya Yılmaz

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.