Pazar, Aralık 31, 2017

İstanbul Bulancakspor liderin ensesinde

İstanbul 1. Amatör Lig 5.Grup’ta İstanbul Bulancakspor kendi seyircisi önünde Bayrampaşa Tekniksporu konuk etti. Bağcılar temsilcisi beş golle maçtan galip ayrıldı.


Mahmutbey Stadı’ndaki karşılaşmaya iyi başlayan İstanbul Bulancakspor 5. dakikada Alper ile öne geçti. Üst üste pozisyonlara giren kırmızı siyahlılar Salih ile iki farklı üstünlüğü yakaladı.


25. dakikada Engin ile farkı üçe çıkaran İstanbul Bulancakspor oyunda üstünlüğünü sürdürdü. İlk yarı da yakaladığı diğer pozisyonları gole çevirmeyen Sanayi Mahallesi temsilcisi, ilk yarıyı 3-0 önde bitirdi.


İkinci yarıyada iyi başlayan ev sahibi ekip Engin ile farkı dörde çıkardı. Bir çok pozisyonu da değerlendiremeyen Bağcılar ekibi Hasan ile durumu 5-0 yaptı. Maç da bu skorla bitti.


Bu galibiyetle puanını 32’ye çıkardı ve 33 puanlı Batı Trakyaspor’un ardından ikinci sırada kaldı. Dördüncü sıradaki Bayrampaşa Teknikspor bu maç sonrası 21 puanda kaldı. Haftaya İstanbul Bulancakspor üçüncü sıradaki İstanbul Bayburtspor ile deplasmanda kritik bir çıkacak.


Haber: Güneşli Haber Gazetesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...