Cumartesi, Aralık 30, 2017

Galatasaray'da alt yapı karıştı!

Fatih Terim’in Galatasaray’da tam yetki ile teknik direktörlüğe getirilmesi Florya’da taşları yerinden oynattı. Terim alt yapıya da el atarken ilk icraatı, Ali Yavaş’ı tüm alt yapıdan sorumlu isim olarak göreve getirmesi oldu.


2002-2008 yılları arasında sarı kırmızılı takımın alt yapı sorumluluğunda bulunan ve Arda Turan, Uğur Uçar, Uğur Demirok, Sabri Sarıoğlu gibi isimlerin yetişmesinde pay sahibi olan Yavaş’ın getirilmesi bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Başkan Dursun Özbek tarafından 6 ay önce alt yapının başına getirilen Emrah Bayraktar’ın üstüne, Terim’in istediği Ali Yavaş’ın gelmesinin kulübü nasıl etkileyeceği merak konusu. Ayrıca ocak ayında birçok antrenör değişikliğine gidileceği söylentileri şu sıralar kulüpte sıkça dile getirilmekte ve bu da mevcut antrenörleri endişelendirmekte.


Başkan Dursun Özbek tarafından göreve getirilen, UEFA Jira Antrenör Eğitmeni olan ve pro lisans sahiplerine Türkiye’de ilk eğitim veren kişi durumundaki Emrah Bayraktar’ın üstüne Fatih Terim tarafından Ali Yavaş’ın getirilmesinin kulüp içinde kısmen memnuniyetsizliğe yol açtığı gelen bilgiler arasında.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.