Cumartesi, Aralık 30, 2017

Ferahevlerspor'da futbolcular 'Feda' dedi

İstanbul 1. Amatör Lig 6. Grup ekiplerinden Ferahevlerspor'da futbolcular, sezonun geri kalan bölümünde yönetime "Feda" mesajını gönderdi. 


PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN


Şampiyon olarak geldiği 1. Amatör'deki grubunda küme düşmeme mücadelesi veren Yeşil Beyazlı ekipte büyük fedakarlık gösteren futbolcular, yönetim ile yaptığı görüşmeler neticesinde hem ligde kalmak için gerekli takviyelerin yapılması, hem de gelecek sezonun alt yapısının oluşturulması noktasında görüş bildirerek sezonun kalan bölümündeki alacaklarından feragat edebileceklerini açıkladı. 


Aztekin: Gurur verici bir davranış
Sarıyer temsilcisinin Genel Kaptanı Erhan Aztekin, futbolcuların sergilediği davranışın, gurur verici olduğunu söyledi. 


Şampiyon olarak geldikleri sezon öncesi liglerin başlamasına kısa bir süre kala takım kurduklarını belirten Aztekin, "Şampiyon kadromuz yüzde 90 oranında başka takımlara transfer oldu. Bu durum karşısında ligin başlamasına yaklaşık 20 gün kala takımı kurmak durumunda kaldık. Oyuncularımıza imkanlarımız dahilinde ödeme yapmaya çalışıyoruz. Çoğunluğu mahallemizin gençleri, bizim evlatlarımız. Dışarıdan gelen oyuncular da bizim evlatlarımız kadar kulübümüze sahip çıktı. İyi bir ortamımız var ancak sahada istediğimiz sonuçları alamayınca puan tablosunda beklemediğimiz bir yerdeyiz. Bu durum karşısında zaten büyük özveri ve fedakarlık gösteren futbolcularımız, bu davranışlarıyla bizleri gururlandırdı. Ligde kalırız veya kalmayız ancak böyle karakterli futbolculara sahip olduğumuz için şanslı olduğumuzu söylemeliyim" ifadelerini kullandı. 


Muhabir: Gökhan Taner

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.