Cumartesi, Aralık 30, 2017

Eskişehirspor'un ardından Tepecikspor ile de anlaştılar

Bünyesindeki genç futbolcularının tecrübe kazanacağı yeni bir adres arayan Büyükçekmece Tepecikspor, Doğa Hospital Yeşilkentspor ile oyuncu ve teknik ekip desteği konusunda anlaştı.

 


 

 

2. Amatör'ün başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmalarına da aralıksız devam eden Avcılar ilçesi temsilcisi, Büyükçekmece Tepecikspor ile futbol okullarından A takıma kadar her kategoriyi kapsayacak şekilde pilot takım olma konusunda anlaşarak bu birlikteliği imza altına aldı.



 



Bugün Tepecik'te bulunan kulüp binasına gelen Doğa Hospital Yeşilkentspor başkanı Aytekin Yayla ve as başkan Mahir Yayla ile yeşil-beyazlı yönetim arasında görüş birliğine varılarak sözleşme imzalandı. Yapılan anlaşmanın A takımdan futbol okullarına kadar oyuncu alışverişini kapsadığını belirten Yayla, "Daha önce Eskişehirspor'umuz ile pilot takım konusunda anlaşma sağlamıştık. Şimdi de bölgemizin parlayan yıldızı Büyükçekmece Tepecikspor ile aynı şekilde anlaştık. Bizlere desteğini esirgemeyen Temel Eyüboğlu başkanımıza ve Mehmet Eyüboğlu başkanımıza kulübümüz adına teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

 

Hatırlanacağı üzere Yeşil-Kırmızılı ekip kısa bir süre önce Doğa Hospital ile isim sponsorluğu konusunda anlaşmış ve "Avcılar Yeşilkentspor" olan takımın ismini "Doğa Hospital Yeşilkentspor" olarak değiştirilmişti. 

 

HABER: Gökhan İşbaşar

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.