Çarşamba, Aralık 27, 2017

Beykoz Çavuşbaşı’na Yaman’dan geçit yok

İstanbul U19 /1 Ligi 20.Grup 1. hafta mücadelesinde Ümraniye ekibi Yamanspor, Beykoz ekibi Beykoz Çavuşbaşı’nı Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Sahası’nda konuk etti.


Kenan Sağlam, Onur Tomak, Caner Taylan Tan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada saha komiseri olarak Nilüfer Demirci görev yaptılar.
Karşılaşmada Sağlık görevlisi atanmaması maçta olumsuz yönde endişeye sebebiyet verdi.
1 devre sonlarına doğru Beykoz Çavuşbaşıspor’un bulduğu golle 1-0 galip olarak soyunma odasına girdi.



Çavuşbaşı 2-0'ı yakaladı ama...
2. devreye de hızlı başlayan Beykoz Çavuşbaşıspor 47. dakikada attığı golle skoru 2-0'a taşıdı. Yamanspor golden sonra etkili ataklarla oyundan düşmediğini gösterdi. Özellikle A Takım kadrosunda da yer bulan Ramazan Öz, Muhammet Sinanoğlu , Burak Kurt, Serhat Kara ve Doğukan Demir'in etkili oyunuyla 71. dakikada kazanılan penaltıyı 
Serhat Kara gole çevirince skor 2-1 oldu. Yamanspor 86.dakikada Tunahan Akyasan'ın güzel golü ile 2-2 beraberliği yakaladı.
Maçta başka gol olmayınca puanlar paylaşıldı.


Yamanspor’un U19 kadrosunda 2001 doğumlu beş futbolcu oynadıkları futbol ile göz doldurdu ve ilerisi için umut verdi.
Maçtan sonra bir açıklama yapan Yamanspor U-19 Takımı Teknik Sorumlusu Saygın Cergenç ‘’Elimizdeki mevcut kadro çok değerli ,grubun en genç yaş ortalamasına sahip takımıyız. Bu yılda en iyi yerde ligi bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki iki yıl hem Genç Takım ve A. Takım için hedef ve planlaması yapılmış bir Genç Takım geliyor. Yamanspor her zaman Türk sporuna çok önemli ve değerli futbolcular katması ile bilinen amatör futbol kulübüdür’’ dedi.


İstanbul U19/1 Ligi 20. Grupta Beykoz 1908 3 puanla birinci, Beykoz Çavuşbaşıspor 1 puanla (averajla) ikinci Yamanspor 1 puanla üçüncü sırada haftayı tamamladılar.
Haftaya Yamanspor deplasmanda Tuzla Şifaspor’a konuk olurken, Beykoz Çavuşbaşıspor kendi sahasında Beykoz 1908 takımını konuk edecek.


Editör : Atilla DEMİR


 






 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...