Cumartesi, Aralık 30, 2017

Batı Trakya zirveyi bırakmadı

İstanbul 1.Amatör Küme 5.grup mücadelesinde zirve yarışındaki iki ekip Batı Trakya Türkleri Sk ile İstanbul Bayburtspor, Merkezefendi Stadı'nda karşı karşıya geldi. Gergin geçen zorlu doksan dakikayı 2-1'lik skorla kazanan ev sahibi ekip liderliğini sürdürürken, takipçisi İstanbul Bayburtspor ile puan farkını 6'ya yükseltti. Zeytinburnu temsilcisi en yakın rakibi İstanbul Bulancakspor ile arasındaki 1 puanlık farkı da korumuş oldu.


Karşılaşma öncesinde kendilerine ayrılan yeri tamamen dolduran konuk ekip taraftarları takımlarını tribüne çağırarak destekte bulundu. Taraftarının desteği ile maça iyi başlayan İstanbul Bayburtspor sağ kanattan yapılan ortada Oğuz Sarı'nın güzel kontrol ve vuruşu ile 1-0 öne geçti. 


 


Beraberlik sayısı için rakip kaleye yüklenen ev sahibi ekip ileri uçta etkili olamayınca gol pozisyonuna girmekte zorlandı.


Kulübeye küfür 10 kişi bıraktı


Karşılaşmanın 28.dakikasında konuk ekip faul atışı kazandı. Bu pozisyonda rakip takım kulübesine küfür eden konuk ekip oyuncusu Çağdaş Hançer yardımcı hakem Ruken Dağ'ın uyarısı ile kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı.


10 kişi kalan rakibine karşı baskıyı arttıran ev sahibi ekip Semih Erdem ile gelişen atakta Emre Turan'ın asistinde Muhammed Kaya ile golü buldu 1-1. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.


İkinci yarıya çift santrafor ile başlayan konuk ekip henüz 47.dakikada öne geçme fırsatı yakaladı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Resul Güldür ceza sahası içinde kaleci Abdullah Demir'in müdahalesi ile yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Gökmen Dağ tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Oğuz Sarı'nın vuruşunda kaleci Abdullah başarılıydı.


Semih Erdem, Gökhan Güneş,Murat Osmanoğlu ve Emre Turan ile orta alanda pas trafiğini geliştiren ev sahibi ekip Semih ile yakaladığı fırsatta golü bulamadı. Ani gelişen konuk ekip atağında Resul'ün altı pasa ortasına kimse dokunamayınca konuk ekip öne geçme şansını kaçırdı.


Semih Erdem farkını gösterdi


Karşılaşmanın 67.dakikasında sağ kanattan Gökhan'ın ortasına iyi yükselen tecrübeli oyuncu Semih Erdem topu ağlara göndererek ev sahibi ekibi 2-1 öne geçirdi.  Oyunun son çeyreğinde defansında boşluklar veren konuk ekip kalesinde tehlikeler yaşadı. Ev sahibi ekip Orhan Dağ, Emre Turan ve Muhammed Kaya ile girdiği gol pozisyonlarında kaleci Uğur Ahlat'ı geçemedi.


Konuk ekip 9 kişi kaldı


Karşılaşmanın uzatma dakikalarında konuk ekipten Soner Güreş ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu doksan dakikayı 2-1'lik skorla kazanan Batı Trakya Türkleri SK liderliğini sürdürdü.   


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.