Cumartesi, Aralık 30, 2017

Bakırköy, İKitelli Köyiçi'ni ateşe attı

İstanbul Süper Küme 9. Grup'ta oynanan karşılaşmada zirve yarışından kopmak istemeyen Bakırköyspor ile ligde kalma savaşı veren Başakşehir İkitelli Köyiçi SK Bakırköy Bld 1 no'lu sahasında karşılaştılar.


Maçı Oktay Koçak,Erdinç Zengi,Mehmet Otru hakem triosu yönetti.Karşılaşmaya ilgi seviyesi pek fazla olmazken alınan güvenlik önlemleri ise herhangi bi olay çıkmaması sevindiren bir olay oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı tempolu futbol hakim olurken Başakşehir İkitellispor ilk yarı çok net gol poziyonlarından yararlanamayan ekip oldu. Bakırköyspor'un defans hattında çok ciddi sıkıntılar yaşandı karşılaşmanın ilk yarı skoru 0-0 sonuçlandı.


Karşılaşmanın ikinci yarısından Bakırköyspor oyuna etkili başlayan taraf oldu. Yeşil siyahlılar 59.dakika da Rıdvan ve 70.dakika da Hamit'in attığı goller ile Başakşehir İkitellispor'u 2-0 yendi. Ligin bitimine üç hafta kala zirve yarışından kopmak istemeyen Bakırköyspor bütün maçlarını kazanıp rakiplerininde puan kaybetmesini bekleyecek.


Öte yandan ligde kalma mücadelesi veren Başakşehir İkitelli Köyiçi SK ise Pazariçi Köprülüspor ve Fikirtepe Dumlupınarspor'un puan kayıplarını bekleyecek.


Karşılaşma boyunca bizlerden yardımlarını esirgemeyen saha komiserimiz Oktay Çolak'a ve karşılaşmanın gözlemcisi olan Lemi Çelik'e yardımlarından dolayı teşekkür ederim.


HABER: ALPER KADEROĞLU


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...