Cumartesi, Aralık 30, 2017

Abide-i Hürriyetspor TFF'ye şikayette bulundu

Abide-i Hürriyetspor Teknik Sorumlusu İlhan Yıldız, İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta Boğaziçispor'la oynadıkları olaylı maç sonrası iki takıma verilen cezalardaki farklılıklara tepki göstererek sert bir açıklamaya imza attı.


Yıldız, Türkiye Futbol Federasyonu'na bir dilekçe yazarken şu ifadeleri kullandı:


"19.11.2017 tarihinde Beşiktaş Çilekli Tesisleri'nde oynanana Boğaziçispor-Abidei Hürriyetspor müsabakası her iki takım oyuncularının sebep olduğu olaylar neticesinde 83. dakikada hakemler tarafından tatil edilmiştir. Müsabaka sonrasında eğer hakem raporunu yazarken etkilenmişse ve onu etkileyen kişiler olmuşsa, bu kişiler haysiyet ve şereften mahrumdurlar. Ayrıca eğer, hakem raporu ile olayların aslının başka şekilde cereyan ettiğini bilmelerine rağmen müdahale etmeyen, bazı kurum yetkililerinin de kişilik ve hatta insanlıklarını sorgulamalıdırlar.


Son 20 yılını teknik adam, toplam 45 yılını futbola hizmet etmiş birisi olarak ben saha içerisinde olmaya devam edeceğim. Lakin camiamızda kökten bir temizlik ve değişim yapılmadığı sürece bir arpa boyu yol alamayacağımız belirtmek isterim."


Söz konusu karşılaşma 2-2 devam ederken 83. dakikada çıkan olaylar nedeniyle yarım kalmış, maç 3-0 Boğaziçispor'un lehine tescil edilmişti. Olaylar nedeniyle Abidei Hürriyetspor'dan futbolcular Oğuzhan Karadeniz'e 1 yıl, Ozan ÖZtürk'e 10 maç, Burak Karadeniz'e 16 maç; Boğaziçispor'dan Yönetici Levent Üzümcü 15 gün hak mahrumiyeti, oyunculardan Tolga Çeylan'a 1 maç ceza almıştı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.