Pazartesi, Aralık 25, 2017

3 puan savaşını Başakşehir kazandı

Başakşehir'in U19 takımı, Bağcılar temsilcisi ile Şehit Erdem Özçelik Stadı'nda karşılaştı. Maç boyunca rakibine adeta top göstermeyerek oyunun kontrolünü elinden bırakmayarak sahadan 4-3'lük galibiyet ile ayrıldı.


Başakşehir gençleri aradığı golü Ahmet Şahinoğlu ile bularak rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Bağcılar İstoç ise bu gol sonrası kendine gelerek oyunu çözmeye çalışmaya ve skorda dengeyi sağlamaya çalışırken Eyüp Çoktin’in frikiği ile bir anda 2-0 yenik duruma düştü ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.


İkinci yarı rüzgara karşı oynamak zorunda kalan Başakşehir, rüzgarın şiddetini artırmasıyla geriye yaslandı ve bir anlamda rakibinin ataklarına fırsat vermiş oldu. Nitekim konuk ekip bu ataklarından birinde hakemin yaşanan pozisyonda beyaz noktayı göstermesi sonrası konuk ekip karşılaşmada farkı 1'e indiren golü bulmuş oldu. Skorun da etkisiyle toparlanan Başakşehir, Ahmet Şahinoğlu'nun 2. golü ile skoru 3-1'e getirdi. Bağcılar temsilcisi ard arda iki gol bularak skoru bir anda 3-3'e getirse de bu çabasını yıkan gol yine Başakşehir'den geldi. 90 dakikanın bitimine 5 dakika kala kazanılan frikikte topun başına bu kez Fatih Aküzüm geçerken, vuruşunda top bir kez daha ağlarla buluştu ve bu gol aynı zamanda Başakşehir adına Şehit Erdem Özçelik'te 3 puanı getiren gol oldu.


Adeta gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada ev sahibi ekip rakibini 4-3 yenerek ilk haftayı 3 puan ile kapatmış oldu.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.