Pazartesi, Ekim 30, 2017

Vefaspor güle oynaya

Hava durumunun anlık değişimler gösterdiği İstanbul'da haftasonu kendimi Namık Sevik Stadı'nın eşsiz doğasına bıraktım. Börtü böcekler, hafif çiseleyen yağmur, dalından ayrılan sonbahar yaprakları ile ara ara açan yalancı güneşin ısıttığı tribünlerle birlikte tarihi surlara bakarak pardon ya bu başka bir blog hikayesiydi... 


Haftaya lider giren Vefaspor evinde Hasköyspor'u konuk etti. Asırlık çınarın taraftarları takımlarını yine yalnız bırakmamıştı. Maçın başlaması ile birlikte rakip sahada baskı kuran ev sahibi ekip Hasköyspor'un pasla çıkmasına müsaade etmeyince Beyoğlu temsilcisi uzun toplarla pozisyon aradı ama Vefa defansı geçit vermedi. Fatih temsilcisinde Mehmet Yılmaz'ın önderliğinde gelişen ataklarda Hasköy defansı zor anlar yaşadı. Nitekim Fahrettin ve Ozan ile etkili oldukları sol kanat oyuncularından da gol geldi. Sağ kanattan yapılan ortayı iyi takip eden Ozan topu filelere gönderdi. Hızını kesmeyen ev sahibi ekip Fahrettin ve Ozan ile geliştirdiği ataklarda santrafor Yasin'e 3 orta yaptı. Tecrbeli oyuncu da tüm ortalara vurdu ama kaleci Lokman'ı geçemedi. İlk yarının son dakikalarında ev sahibi ekip defans oyuncusu Barış ile soyunma odasına 2-0 önde girdi.


İkinci yarıda konuk ekip daha derli toplu ve agresif bir oyun ortaya koydu. Dirençlerini bir nebze azaltan Fahrettin Erdem'in güzel frkik golüydü. Beyoğlu temsilcisi kaybedecek birşeyi olmadığını anladığında zaman daralmıştı. Vefa defansının hatasını affetmeyen Erdal skoru 3-1'e getirdi. Zaman zaman gerginliklerin olduğu karşılaşmayı kazanan ev sahibi ekip rakiplerinin puan kaybettiği haftada puan farkını 4'e çıkardı.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.