Cuma, Ekim 27, 2017

Süper Amatör Ligde İstanbul Mesudiyespor rüzgarı

İstanbul Süper Amatör Lig 6.grup lideri İstanbul Mesudiyespor performansıyla parmak ısırtıyor.

Sezon öncesi çalışmalarına oldukça geç başlayan, teknik adamlığa Serkan Kaya'yı getiren İstanbul Mesudiyespor'da Serkan Kaya'nın istifası ve birçok futbolcunun daha sezon başlamadan takımdan ayrılmasından sonra göreve gelen antrenör Onur Atila ve yeni oyuncularla sezona fırtına gibi giren Mor sarılı Beykoz ekibi 8 maçta biri hükmen olmak üzere aldığı 7 galibiyet ve 1 beraberlikle ve topladığı 22 puanla en yakın rakibi Bayrampaşa Tunaspor'un 4 puan 3.sıradaki İstanbul Güngörenspor'un 8 puan önünde klasman grubuna koşuyor.

Hükmen galibiyet haricinde oynadığı 7 maçta rakip filelere 10 gol bırakan sarı morlu Beykoz ekibi kalesinde sadece evinde oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Mustafa Kemal Paşa maçında bir gol gördü.

Sezona deplasmanda 2-0'lık Kadırgaspor galibiyetiyle başlayan sonrasında hanesine hükmen Topçular galibiyetini ekleyen İstanbul Mesudiyespor 3.haftada deplasmanda Osmaniye İstiklalspor'u 4.hafta sahasında Pendik Kavakpınarspor'u 1-0'lık sonuçlarla yendikten sonra 5.hafta Çeliktepespor deplasmanından 2-0'lık zaferle döndü.

6.hafta sahasında Mustafa Kemal Paşaspor'u ağırlayan İstanbul Mesudiyespor 1-1'lik sonuçla ilk golünü yedi ve ilk puanlarını kaybetti.
7.haftada deplasmanda Yıldıztabyaspor'u tek golle geçen Beykoz ekibi 8.haftada evinde Bağcılar Güneşlispor maçından 2-0 galibiyetle ayrıldı.
9.haftayı maç yapmadan geçirecek İstanbul Mesudiyespor 10.hafta Bayrampaşa Tunaspor deplasmanına konuk olacak.

Geçtiğimiz sezon klasman grubunu bu sezon Bölgesel Amatör Ligde yer alan Alibeyköyspor'un Furkan Kalafatçı'yla attığı son dakika golüyle kaçıran İstanbul Mesudiyespor'da bu sezon adımlar daha sağlam atılıyor.
Sezon sonunda İstanbul Mesudiyespor nasıl bir derece alacak.Bölgesel Amatör Lige çıkan ekipler arasında yer alabilecek mi hep beraber izleyip göreceğiz.

HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...