Perşembe, Ekim 26, 2017

Ozan Derya: Aldığımız galibiyetle her şeyi yeniden kazandık

Amatör Kulüplerin öncüsü olan ve 1944 yılında kurulan Süper Amatör Küme 8. Grup ekiplerinden Yedikulespor As başkanı Ozan Derya, teknik direktörleri Kazım Korur ile iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, Yedikulespor’un çıkışı önümüzdeki haftalarda da sürecek" dedi.

Ligde şu an itibariyle bulundukları konumun iyi olmadığın anlatan As başkan Derya, "Kazım hoca ile iyi bir hava ve iyi bir çıkış yakaladık. Hocamız ile belirlediğimiz hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. " dedi.Ligin üst sıralarındaki takımlarla Yedikulespor arasında fazla bir puan fark olmadığına vurgu yapan Derya, "Öncelikli hedefimiz ligi rahat bir yerde bitirebilmek. " diye konuştu.

Ömerli Köyü karşısında alınan galibiyetin hem ligde kalma yolunda, hem de uzun lig maratonunda takımın moral-motivasyonunu üst düzeyde tutma açısından önemli olduğunu vurgulayan Ozan Derya, Ömerli köyü karşısında alınan galibiyetin çok değerli olduğunu da kaydederek "ligde 7 maçta 7 puana ulaştık, ve her geçen gün daha iyiye giden bir ivmemiz olacak .Mazisiyle, geçmişiyle başarılarıyla dolu olan bu güzide kulübümüze sahip çıktık. Bizler burada en güzel günlerimizi yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz, camiamız bizlere sahip çıkıyor bizlerde camiamızla ve yönetimimizle taraftarlarımızın da desteğiyle yolumuza emim adımlarla devam edeceğiz.” dedi.

Haber: Erol Eftekin –Fotoğraf Nazmi Alkış

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.