Cumartesi, Ekim 28, 2017

Ataşehir Çamoluk yeniden BAL yolunda

Geçtiğimiz sezon grubunu orta sıralara bitirmesine rağmen İstanbul İl kontenjanı ve statü nedeniyle Bölgesel Amatör Ligden, Süper Amatör Lige düşen Ataşehir Çamolukspor koşar adım yeniden Bölgesel Amatör Lig yolunda.

Süper Amatör Lig 8.grupta oynadığı 7 maçı da kazanma başarısı gösteren Ataşehir ekibi lig genelinde puan kaybetmeyen iki ekipten birisi olarak dikkatleri çekiyor.

8.grupta sezona sahasında Çayırbaşıspor maçıyla başlayan yeşil beyazlı ekip rakibini 5-2 yenerek sezona üç puanla başladı.
2.hafta Paşabahçespor deplasmanına çıkan Ataşehir Çamolukspor rakibini 2-0 yenerek ikide iki yaptı. 3.hafta sahasında Ömerli Köyü'nü de 3-0'la geçen yeşil beyazlılar 4.hafta Kestanelikspor deplasmanında rakibini 4-1'lik skorla mağlup etti. 5.hafta sahasında Irmakspor'u ağırlayan Ataşehir temsilcisi bu maçtan da 2-0 galip ayrıldı. 6.haftayı maç yapmadan geçiren Ataşehir Çamolukspor 7.haftada Kartaltepespor deplasmanında rakibine adeta gol yağdırarak sahadan 7-0 galip ayrıldı.

8.hafta sahasında Küçükçekmece İdman Yurdu'nu ağırlayan yeşil beyazlılar ilk yarısını 2-0 geride kapattıkları maçı ikinci yarıda attığı 3 golle 3-2 kazanarak kayıpsız olarak yoluna devam etti.

Grupta oynadığı tüm maçları kazanarak 21 puan toplayan Ataşehir Çamolukspor'la 2.sıradaki Kağıthanespor ile 3.sıradaki Irmakspor arasında 6 puan fark bulunuyor.

Yeşil beyazlı Ataşehir ekibinin bir diğer başarısı da attığı 26 golle , 28 gol atan Beyoğlu Yeniçarşıspor'un ardından Süper Amatör ligin en çok gol atan ekibi olması.

Görünen o ki Ataşehir temsilcisi sezon sonuna kadar mücadelesini sürdürecek ve Bölgesel Amatör Lig biletlerinden birini almaya çalışacak.

HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.