Çarşamba, Eylül 27, 2017

Türkiye Veteranlar Futbol Ligi'ne başvurular sürüyor

Uluslararası futbol oyun kurallarının geçerli olduğu, TFF'nin statü ve talimatlarının ligin dinamiklerine göre uygulandığı Türkiye Veteranlar Futbol Ligi Yönetimi'nden yapılan açıklamada, 2017-2018 sezonunda Türkiye'nin yedi bölgesinde oynatılması için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü belirtildi.


Lig Danışmanı Füsun Erayla, Türkiye Veteranlar Futbol Ligi'nin veteran futbol camiasına yeni bir heyecan getireceğini belirterek, "Skordan ibaret bir lig olmayacak. Amacımız, veteran futbol camiasının hak ettiği değeri görmesini sağlamak. Bunun için de tecrübeli isimlerle bir araya gelerek ligimizin marka değerini yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Ve tabii ki en önemlisi, tüm takımlarımızın söz sahibi olduğu bir yapı oluşturma gayreti içerisindeyiz" dedi.


İngiltere Premier Lig modeli uygulanacak
Uzun yıllardır futbola hizmet eden, yaklaşık üç yıldır da veteran futbol camiasının içerisinde yer aldığını vurgulayan Lig Danışmanı Erayla, "Geride bıraktığımız yıllarda edindiğimiz tecrübeler neticesinde veteran futbol camiasının sorunlarını gördük, neler olması gerektiğini noktasında çalışmalarımızı yaptık. Yönetimsel olarak İngiltere Premier Lig'i model seçerek kulüplerimizin de organizasyon içerisinde yer alacağı bir yönetim şekli oluşturduk. Camianın neler istediğini biliyoruz. Bunun için de kısa ve uzun vadede planlarımızı yaptık, takvimlerimizi oluşturduk. Tüm katılımcılarımızla el ele vererek bu ligi sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da dikkatini çeken bir konuma getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.


 


Türkiye’nin 7 bölgesinde oynatılacak
2017-2018 sezonu başvurularının sürdüğüne de dikkat çeken Füsun Erayla, "Fikstür çekim tarihimizi 7 Ekim Cumartesi olarak belirledik. Ligimize katılımlar da tüm hızıyla sürüyor. İstanbul'da önemli kulüplerimizle bir araya gelerek anlaşma sağladık. Batı Karadeniz grubumuzun yanı sıra Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de oynatılması için resmi prokolümüzü yaptık. Çalışmalarımız sürüyor. İlerleyen günlerde yeni takımlarımız da bu ailenin bir parçası olacak" diye konuştu.


Erayla: Bu ailenin bir parçası olmaya davet ediyoruz
Türkiye Veteranlar Futbol Ligi'nde bir aile ortamı oluşturmak istediklerini, bu hedefle de gerekli çalışmalarını yaptıklarını söyleyen Füsun Erayla, veteran futbol takımlarına çağrıda bulunarak "Bu ailenin bir parçası olmak isterseniz, sizleri bekliyoruz. www.veteranlarligi.com adresimizde tüm detaylar mevcut" açıklamasında bulundu.


Türkiye Veteranlar Futbol Ligi'ne ait tüm detaylara www.veteranlarligi.com adresinden ya da0534 956 11 41 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...