Pazartesi, Eylül 25, 2017

Rami farklı kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig (SAL) 4.grupta Rami Spor Barbaros'u rahat geçti. Rami Spor'a galibiyeti getiren golleri Burak Can (2) ve Doğan Akça kaydetti.
Maça etkili başlayan taraf ev sahibi Barbaros'tu. Etkili ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalışan mavi beyazlı ekip aradığı golü bulamadı. 26.dakika da Rami Spor atağında Semihcan'ın pasında Doğan Akça şık bir vuruşla takımını öne geçirdi. İlk yarı konuk ekip Rami Spor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda 49.dakika da konuk ekip adına sahneye Burak Can çıktı. Doğan'ın verdiği pası gole çeviren Burak Can takımını 2-0 öne geçirdi.
Burak Can'dan Jeneriklik Gol
Dakikalar 68 i gösterdiğinde sahneye bir kez daha Burak Can çıktı. Kalecinin üzerinden muhteşem bir aşırtma vuruşu ile farkı 3'e çıkardı ve kendisinin 2. takımının 3. golüne imza attı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca kırmızı beyazlı ekip sahadan 3-0 gibi net bir skorla ayrıldı. Bu sonuçla 3.hafta sonunda Rami Spor puanını 6'ya yükseltirken Barbaros 1 puanla kaldı.
Maçın Analizi
Ev sahibi ekip ile başlayalım. İlk 15 dakika etkili oynayan Barbaros rakibini kendi yarı sahasına hapsetti. Ancak aradığı golü bulamadı. Orta saha ve defansta inanılmaz zaafları var. Rakibe geniş alanlar bırakınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Barbarosspor'un takıma 1 forvet 1 defans 1 kaleci ve olmazsa olmaz geçtiğimiz sezon takımın yıldız ismi Rıza ayarında bir 10 numara transferi şart. Aksi takdirde küme düşmesi kaçınılmaz olacaktır görüşündeyim. Gelelim konuk ekip Rami Spor'a. Kırmızı Beyazlı ekip maça tutuk başlasa da kontrolü maç boyunca elden bırakmadı. Güçlü olan kadrosu ve kontrollü oyun ile haklı bir galibiyet aldı. Rami Spor'da Doğan ve Burak Can'ı çok beğendim. Birbirleri ile uyumu ver kaçları görülmeye değerdi. Rami Spor bu grubun şampiyonluk adaylarından biri bana göre.


Muhabir: CAN MUTLU 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.