Çarşamba, Eylül 27, 2017

Maradona Kazım Yedikulespor'da

İstanbul Süper Amatör Küme 8. Grup'ta mücadele eden İstanbul’un tarihi kulüplerinden Yedikulespor üst üste alınan mağlubiyetler sonrası teknik sorumlu değişikliğine gitti.


Lige şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ancak ilk 3 haftada puan toplayamayan ve liderin 9 puan gerisine düşen Yedikulespor’da beklenen oldu ve teknik patron Yılmaz Katırcı ile yollar ayrıldı. Son olarak Cevizli Anadoluspor'a deplasmanda 7-1 yenilen Turuncu Beyazlı ekipte göreve 'Maradona' lakaplı Kazım Korur getirildi.


Yedikulespor Genel Koordinatörü Ozan Derya Yılmaz Katırcı'ya emeklerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirterek “Sezon başında yeni futbolcularla yola çıktık. İyi futbol oynadık fakat üç maçta da çok basit goller yedik. Yedikulespor hiçbir zaman hedefinden şaşmayacak.Liderle aramızda 9 puan farkı var ama bizim hedefimiz önce iyi futbol oynayıp centilmen olmak. İnşallah yeni hocamız Kazım Korur ile başarıyı yakalayacağız” dedi.


Öte yandan İlk üç maçında puanla tanışamayan Fatih temsilcisinde Yönetim Kurulu kötü gidişatı düzeltebilmek için teknik ekip değişikliliği ile birlikte transfer çalışmalarına başladığı belirtildi.


Haber: Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...