Cumartesi, Eylül 23, 2017

Kurtuluşspor'da Öziş'ten taraftara çağrı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İnegöl Kurtuluşspor'un başkanı Talha Öziş, pazar günü Derincespor ile oynanacak önemli 90 dakika öncesi taraftara çağrıda bulunarak onları maça davet etti.


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta sezona iyi başlamak isteyen Kurtuluşspor, Pazar günü kendi tesislerinde Saat:15.00’te Kocaeli temsilcisi Derincespor'u ağırlayacak.


Sezonun ilk maçında galip gelerek sezona moral ve motivasyon için üç puanla başlamak isteyen İnegöl ekibinde Kulüp Başkanı Talha Öziş taraftara çağrıda bulunarak maçta kendilerini desteklemeye davet etti.


Kurtuluşspor Kulüp Başkanı Talha Öziş yaptığı açıklamada önemli bir maça çıkacaklarının altını çizerek, tüm İnegöllü futbolseverleri takımı desteklemeye davet etti. Başkan Öziş, "İnegölün Bölgesel Amatör Ligte mücadele eden tek takımıyız. Sahamızda galip gelerek sezona moralli başlamak istiyoruz. İnegöllü taraftarlarımızı bu maça davet etmek istiyorum. Gelsinler bizi desteklesinler, güzel bir galibiyet sonucunda mutluluğu ve sevinci taraftarlarımızla, futbolcularımızla hep birlikte yaşayalım" diye konuştu.


Kurtuluşspor Teknik Direktörü Özgür Şahin ise hafta boyunca sıkı bir şekilde çalıştıklarını kaydederek “Hafta başından bu yana hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Pazar günü kendi sahamızda önemli bir maça çıkacağız. Derincespor’u yenip üst sıralarda yer almak istiyoruz. Pazar günü Kurtuluşspor Tesislerinde saat 15.00’daki maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.