Cumartesi, Eylül 30, 2017

Karadolap evinde güldü

1.Amatör 4.Grup mücadelesinde Karadolapspor evinde Kumkapı Sarıçubuk takımını misafir etti. Maça Ali Kurnaz, Ali Akpınar, Enes, Ali Alp, Engin, Murat Bozkuş, Murat Kızılyıl, Serdar, Ercan, Davut ve Anıl 11 ile çıkan Karadolapspor maça hızlı başlayan taraf oldu. 20.dakikada Kaptan Davut'un ceza sahası dışından sert şutuyla skoru 1-0 yapan Karadolapspor golden 5 dakika sonra kornerden kalesinde gol gördü. Konuk sarı kırmızılıların golünü Cüneyt attı: 1-1 Maçın 35.dakikasında Karadolapspor'un Tecrübeli santraforu Ercan rakip kaleci ile bir pozisyon da tehlikeli çarpıştı ve hastaneye kaldırıldı. Ercan'ın yerine ise oyuna Tayfun dahil oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı da  bu skorla bitti.


 


2. Yarıya baskılı başlayan Karadolapspor kaptan Davut'un serbest vuruştan attığı golle 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra baskısını artıran Karadolapspor 60.dakikada sol kanattan kazandığı korner atışını arka direkte Anıl gole çevirdi.3-1.


Farkı azaltmak isteyen konuk ekip Kumkapı Sarıçubuk bu dakikadan itibaren oyunu öne taşıdı ve geliştirdiği atakların birinde penaltı kazandı. Ev sahibi ekip penaltı kararına yoğun bir şekilde itiraz ederken karar değişmedi ve Kumkapı Sarıçubuk Muhammet'in ayağından golü bularak skoru 3-2 yaptı.  Karadolapspor yediği gole rağmen açık ve baskılı oyununu sürdürdü. Tayfun, Engin ve Murat ile sayısız gol pozisyonlarına giren ev sahibi takım skoru değiştiremeyince maç 3-2 Karadolapsporun galibiyetle sonuçlandı. Maçta 2 Gol 1 Asist ile oynayan Davut ise galibiyetin baş mimarı olarak yıldızlaştı.


 


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...