Pazartesi, Eylül 25, 2017

İki penaltı kaçırdılar, 1 puana razı oldular

Karşılaşmaya ev sahibi Kavacıkspor adeta golle başladı.
1.dakika henüz bitmemişken organize gelişen atakta sağ kanatta topla buluşan Ümit arka direğe mükemmel bir orta yaptı.
Yükselip kafayı vuran Muhammet Mücahit kalecinin müdahalesine rağmen topu filelere yollayarak ev sahibi ekibi öne geçirdi 1-0
25.dakikada soldan gelişen atakta altıpasa çıkarılan topa ön direkte ayak koyan Selahattin konuk ekibe beraberliği getiren golü kaydetti 1-1

Kavacık penaltı kaçırdı
45.dakikada Hakan'ın pasıyla süratle ceza sahasına giren Yasin defansın müdahalesiyle yerde kalınca hakem Doğuş Aydın tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. 
Aşkın'ın kullandığı penaltıda kaleci gole izin vermedi.
İlk yarı 1-1 berabere noktalandı.


79.dakikada kazanılan serbest vuruşta Aşkın'ın ortasına altı pas çizgisi üzerinde ayak koyan Hakan takımını bir kez daha öne geçiren golü kaydetti 2-1

87.dakikada gelişen Kurtköyspor atağında ikili mücadele sırasında Kurtköysporlu oyuncu yerde kalınca hakem bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. 
Atışı kullanan Cem kaleciyi ve topu ayrı köşelere yollayarak skora bir kez daha dengeyi getirdi 2-2

Kavacık bir penaltı daha kaçırdı
90+3.dakikada Kavacıkspor atağında sol kanattan Yasin'in yaptığı ortaya yapılan kafa vuruşunda savunma oyuncusu elle müdahale yapınca yardımcı hakeminde yardımıyla hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi.

Atışı kullanan Hakan topu üstten auta yolladı.
Maçta penaltı atışının ardından 2-2 beraberlikle noktalandı.

Maçta iki penaltı atışından faydalanamayan Kavacıkspor oyuncuları ve tribünleri maç sonunda kaçan galibiyetin üzüntüsüyle staddan ayrıldı.

Karşılaşmayı 200 civarında seyirci takip etti.


Maçın analizi
Maçta daha baskılı oynayan taraf ev sahibi Kavacıkspor'du. Yeşil beyazlı ekip ikisi penaltı olmak üzere 4-5 net pozisyondan yayarlanamadı.
Kurtköyspor oyunu genelde kendi yara alanında kabul etti.
Pendik ekibi kaptığı toplarla süratle hücuma çıktı.Yakaladığı bir kaç elverişli pozisyondan yararlanamadı.


Kavacıkspor hücuma çok ağır çıkan bir ekip.Orta sahanın yaş ortalaması 30'un üzerinde. Hücuma daha hızlı çikabilirlerse bu gruptan çıkma şansları var. Eğer hücuma bugünkü gibi yavaş çıkarlarsa ve savunmada bu kadar hata yaparlarsa bu grubu orta sıralarda tamamlarlar.


Kurtköyspor diri bir takım.Grubun iddialı ekiplerinden biri.İlerleyen haftalarda çok daha iyi olup üst sıraları zorlayacağını düşünüyorum.
Bana göre maçın hakkı beraberlikti.
İki takım da son derece tempolu ve güzel bir futbol izlettiler.İki takımın oyuncularını ve teknik heyetlerini kutluyorum.


HABER : ÜMİT YILMAZ


 


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...