Perşembe, Eylül 28, 2017

'Ali Düşmez'e bir türlü ulaşamıyoruz'

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden Turhalspor'un başkanı Feridun Özçelik, geçen sezon hiç kırmızı kart görmemelerine rağmen bunun TFF tarafından ödüllendirilmemesine içerlediklerini söyledi.


2016-17 sezonunda Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve BAL'da yer alan toplam 283 takım arasında kırmızı kart görmeyen tek ekip olduklarını belirten Özçelik yaptığı yazılı açıklamada "Sınırlı bütçelerle 'sporda ben de varım' diyen, Türk futboluna genç yeteneklerin kazandırılmasını amaçlayan amatör takımlardan bir tanesinin centilmenlik adına yapmış olduğu örnek davranışın ödüllendirilmemesi bizleri derinden üzmüştür. Sayın federasyon başkanımızın ve amatör takımlar servisinin ilgisizliği bizleri ayrıca etkilemiştir.. Bir Süper Lig takımından tahsil edilen para cezasının ödül olarak verilmesi bu kadar mı zor?" dedi.


Bu konuda TFF'den bir yetkili ile görüşme çabalarının hep olumsuz sonuçlandığını belirten Başkan Özçelik "Yönetim Kurulu Üyemiz ve Amatör Kurul Başkanımız Ali Düşmez'e ulaşma çabamız sekreteri tarafından hep engellenmiştir. Her telefonumuzda 'yok toplantıda, yok şurada, yok burada' denilerek hiç görüştürülmedik" ifadelerini kullanarak Düşmez'e seslendi ve en kısa zamanda görüşmek istediklerini yineledi.


 


 


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...