Pazartesi, Eylül 25, 2017

Arnavutköy Belediyespor deplasmandan şen döndü

Hafta içi esen soğuk rüzgar ve yağmurun üstüne gelen yakıcı güneş hafta sonu maçları öncesinde kafamda soru işaretleri oluşturdu. Programa baktığımda günün favori maçı olarak Ortaköy-Arnavutköy Belediye maçını seçtim ve düştüm yollara. Otobüsler, metrolar derken o bitmez yokuşa vardığımda motorcu arkadaş imdadıma yetişti. Yalandan da olsa stadı sormuştum, memleketimin güzel insanları halen bitmedi çok şükür... Abi bende o tarafa gidiyorum demesine kalmadan motora atladım ve erkenden staddaki yerimi aldım. Ne kadar güzel ki; Murat Nazik ve Murat Demirci abilerimle beraber aynı maçta denk geldik, çaylar,muhabbetler ve haberim yokmuş gibi çekin abiler...Ellerinize sağlık.


Maça geçecek olursak ki; artık geçelim... Karşılaşmaya Ortaköy etkili başladı.İlk 15 dakikada özellikle Selim Tataroğlu ile buldukları iki pozisyonda kaleci Mehmet Bayram gol izni vermedi. Orta sahada ki kora kor mücadelelerde ayakta kalan Arnavutköy Belediyespor oyuncuları topu Ersel Samet ve Uğur Öten ile buluşturarak tehlike yaratmaya çalıştı. Günün en etkili isimlerinden Ersel Samet Temel becerisi ile kazandırdığı penaltıyı gole çevirerek konuk ekibi soyunma odasına önde götürdü.


İkinci yarıda sakatlığı bulunan kaleci Hüseyin Balcı ile Barış Kormazoğlu yer değiştirirken, oyunun 60.dakikasında ev sahibi ekip teknik kurmayı tüm hücum hatlarını oyuna soktu. Ali Yavuz ve Ozan Özdemir ile birlikte Selim Tataroğlu ve Sezer Erdoğan ile de hücumu zorlayan ev sahibi ekip özellikle Sezer ile yakaladığı mutlak üç gol pozisyonunda topu ağlarla buluşturamadı. Kontra gelişen atakta Uğur Öten'in adrese teslim ortasında Tayfun Çakal'ın enfes kafa golü farkı ikiye çıkarttı. Defanstan Ulaş ve Mert'i de ileri uca gönderen ev sahibi ekip aradığı golü 90.dakikada Sezer'in ayağından buldu. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca zorlu doksan dakikada gülen konuk ekip ligdeki ilk üç puanına ulaştı.


Ev sahibi ekipte Sezer etkili oyununu daha erken bir golle süsleyebilseydi belki de ortaya farklı bir skor çıkabilirdi. Özellikle Ali Yavuz'un oyuna girmesinden sonra daha etkili olan ev sahibi ekip puan için elinden geleni yaptı diyebiliriz. Ancak karşılarında oldukça diri bir rakip buldular. Konuk ekibin orta saha oyuncuları Semih Kaya ve Erkan İnan ikilisi agresif futbolu ile o bölgeyi hakimiyetine aldı. Bir de onlara Ersel Samet'in etkili futbolu eklenince konuk ekip zorlu doksan dakikadan üç puanı çıkardı. 


MUHABİR: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.