Pazar, Ağustos 27, 2017

Yırtıcı forvet Göksel Demir İstanbul Bafraspor'da

İstanbul Süper Amatör Küme ekibi İstanbul Bafraspor golcü oyuncu Göksel Demir’i renklerine bağladı. Güçlü fiziği, hırçın ve çalışkan futbolu ile tanınan 1991 doğumlu, 1.88 metre boyundaki Göksel daha önce İncirlispor, Tuzlaspor, İstanbul Altınordu, Topkapıspor, Pamukova 1968 SK ve Maltepe Belediyespor formaları giydi.


Yerel Futbol Sitesi’ne konuşan genç oyuncu “Transfer döneminde çok takımdan teklif aldım, hepsini reddettim. Bir gün, Gökhan Demir hocam aradı, beni istediğini belirtti. Gökhan hocayla İncirlispor’da beraber top koşturduk, sevdiğim bir ağabeyim beni istedi diye mutlu oldum. Görüşmeler sonucunda sakatlığıma rağmen beni ısrarla istediler. Zor günlerimde yanımda olan Gökhan Demir hocama, Başkanımız Fatih Demir’e ve yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Son oynadığımız Küçükköyspor hazırlık maçında 2 gol atmam bana moral oldu. Sakatlığım iyiye gidiyor. Daha tam iyileşmedim. En kısa zamanda eski formuma kavuşup lige hazır girmek istiyorum” dedi.


Göksel Demir, Bafraspor olarak büyük hedefleri olduğunu belirterek “Süper Amatör’de ses getirecek takım olacağımıza inanıyorum. Burada çok huzurluyum. Takımdaşlık çok iyi. Atmosfer güzel. Bu vesile ile tüm takım arkadaşlarıma ve hocalarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Muhabir: Erdem Sağolan

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...