Pazartesi, Ağustos 21, 2017

Ramazan kaldığı yerden devam ediyor

Beylerbeyispor'un başarılı forvet oyuncusu Ramazan Akarsu, geçen sene kaldığı yerden gollerine devam ediyor.Üsküdar Belediyesi ile Üsküdar Kulüpler Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği 11.Katibim Turnuvası'nda çıktığı üç maçta 4 gol kaydeden başarılı forvet,Selimiyespor ve Valide Tayfunspor ağlarını ikişer golle havalandırdı.


Tüm altyapı futbolcularını karşılıksız olarak serbest bırakan Beylerbeyispor, sadece Ramazan Akarsu ve Serhat Enes Çalışan'ı elinde tuttu.



Geçen sezon,TFF Akademi U19 Ligi'nde harika bir sezon geçirerek dikkatleri üstüne çeken Ramazan Akarsu üç profesyonel,iki BAL ve altı amatör takımın teklifine rağmen kulübünün yaptığı teklife ''evet'' dedi.



Geçen sezon Fenerbahçe,Bursaspor,Sakaryaspor,Kasımpaşa gibi güçlü takımların bulunduğu grupta oynadığı 29 maçta 18 gol,14 asistlik bir performans gösteren genç yetenek,Akademi U19 Ligi 1.Bölge B Grubu'nu ''gol kralı apoleti'' takarak bitirmişti.Ramazan'ın Akademi Liglerinde toplam 71 maçta 39 golü bulunuyor.


3 Ocak 1999 doğumlu yetenekli santrafor, 2015 yılından beri Beylerbeyispor forması giyiyor.Ramazan,Merkezefendispor ve İzmir Altınordu takımlarında da oynamıştı.



ARİF DOĞAN


 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...