Pazar, Ağustos 27, 2017

Paşabahçe'de sessizlik bozulmadı

İstanbul Süper Amatör Lig 8.grup ekiplerinden Paşabahçespor ile Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Paşabahçe Stadı'nda hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi.
Orta sahada müthiş ikili mücadelelerin olduğu karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.


Güçlü rakibi karşısında orta sahada dişe diş bir oyun ortaya koyan Paşabahçespor'da kaleci ve savunma hattı kusursuz bir oyun ortaya koyarken özellikle stoper mevkiinde oynayan Oğuzhan Aslan ve Oğuzhan Civelek'in müthiş uyumu dikkat çekti.


Çok fazla pozisyonun yaşanmadığı mücadelede en önemli pozisyon 75.dakikada gelişti.Bu dakikada Çekmeköy ekibinin şutunda kalecinin müdahalesiyle top üst direkten oyun alanına geri döndü.
Paşabahçespor takımında oyuna giren çıkan tüm oyuncular görevini eksiksiz yerine getirirken Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor'da ileri uç elemanları Paşabahçespor savunmasının yerinde müdahaleleri sonucu etkisiz bir karşılaşma ortaya koydu.


İki takım da ayağa ve kısa paslarla hücuma çıkarken orta sahada yapılan çok sayıda yan pas hücum organizasyonlarına çıkmayı zorlaştırdı. Bunun neticesinde iki takım savunması da yerini çabuk alarak rakip takım forvetlerine net gol fırsatı vermedi. Orta sahada oynanan baskılı oyun sonucunda iki takım oyuncuları arasında görsel açıdan mükemmel ikili mücadeleler yaşandı.
Karşılaşmayı yaklaşık 150 seyirci takip etti.


TAKIMLARIN ANALİZİ
Alemdağspor takımı ayağa top yapmayı seven bir takım.Hücuma yavaş çıktıkları için pozisyona girmekte zorlanıyorlar.Orta sahada dikine ve daha az pasla hücuma çıkmalılar.Bir de rakip stoperlerin arasına mutlaka bir forvet oyuncusu sokmalılar.


Paşabahçespor da orta sahayı daha hızlı geçmeli.Kanatlardan penaltı noktası civarına yüksek ortalar yapmalı.Bir de Paşabahçespor savunması çok içeri gömülmemeli.Savunma biraz daha önde oynamalı.


Muhabir: Ümit Yılmaz


 


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...