Pazartesi, Ağustos 21, 2017

Kavacıkspor, Yıldırım Bosna'yı 3 golle geçti

Sezon hazırlıkları kapsamında İstanbul Süper Amatör Lig Beykoz temsilcisi Kavacıkspor ile Bayrampaşa temsilcisi Yıldırım Bosnaspor Kavacık 15 Temmuz Şehitler Stadı'nda hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi.


Karşılaşmayı ev sahibi Kavacıkspor fazla zorlanmadan 3-0 kazanmayı başardı.


13.dakikada gelişen Kavacıkspor atağında Hakan Önder'in ceza sahası dışından sol ayakla vuruşunda kalecinin elinden seken top direğin içine çarpıp kaleye yönelerek çizgiyi geçince hakem golü verdi 1-0
52.dakikada sol taraftan yapılan ortaya penaltı noktası üzerinde kafayı vuran Sefa topu doksandan filelere yolladı 2-0
62.dakikada sol kanattan kullanılan köşe atışında penaltı noktasının solunda topa kafasının arkasıyla vuruşunu yapan Hasan uzak köşeden fileleri havalandırdı 3-0
Karşılaşma 3-0 Kavacıkspor lehine sonuçlandı.


MAÇTAN NOTLAR
Yaklaşık 50 futbolseverin takip ettiği bir mücadele oynandı.İki takım da orta sahayı ayağa paslarla geçerek hücuma çıkmayı denedi. Yıldırım Bosnaspor takımı pozisyon bulmakta çok zorlanırken, Kavacıkspor oyunun hakimi olan taraftı.
Ligin başlamasına 20 gün kala iki ekibi teraziye koyduğumuzda Kavacıkspor lige daha hazır bir görüntü ortaya koydu.Yıldırım Bosnaspor takımının başta kaleci olmak üzere ön libero,kanat ve santrfora ihtiyacı olduğu net bir şekilde görüldü.


Yıldırım Bosnaspor takımı genç oyuncular ağırlıklı bir takım bir kaç tecrübeli oyuncuya ihtiyacı var.
Ayağa top yapmalarına rağmen ceza sahası önünde çoğalma ve pozisyona girme sıkıntısı yaşıyorlar.
Kavacıkspor takımının ise orta sahayı daha çabuk geçmesi lazım. Bir de orta sahadan defansın arkasına top atacak bir oyuncuya ihtiyacı var.
Sonuç itibarıyla futbol kalitesi olarak vasat fakat mücadele anlamında sert bir oyun oynandı.İki takımda elinden geleni sahaya koydu. Daha tecrübeli oyunculardan kurulu ev sahibi ekip iyi sinyaller verdi.


Muhabir: Ümit Yılmaz


 


Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.