Çarşamba, Ağustos 30, 2017

İstanbulspor geleceğe yatırım yapıyor


TFF 1.Lig ekiplerinden İstanbulspor,sezon başında Beylerbeyispor'dan transfer ettiği üç futbolcusuna profesyonel sözleşme imzallattı.



 



İstanbulspor U21 Takımı'nda oynayan 1999 doğumlu Tolga Kılıç ile 2000 doğumlu Emirhan Korkmaz ve Alperen Mehmet Çaylak kulüpleriyle 3 yıllık profesyonel anlaşmaya imza attılar.



 



Tolga Kılıç ön libero mevkinde oynayan başarılı bir defans oyuncusu.Futbola 2011 yılında Sefaköy Kartalspor'da başlayan Tolga, 2014-2016 yılları arasında ise Beylerbeyispor'da forma giydi.Gelişim Ligleri'nde 79 maçta 12 golü bulunan oyuncu bu sezon İstanbulspor U21 takımının tüm maçlarında sahaya ilk onbirde çıktı.



 



Galatasaray altyapısında futbola başlayan ve İstanbul Demirspor ile  Beylerbeyispor kariyeri olan orta saha oyuncusu Emirhan Korkmaz, Fenerbahçe ile Sancaktepe Belediyespor'dan gelen transfer tekiflerine rağmen İstanbulspor'u tercih etti.Gelişim Ligleri'nde 85 karşılaşmada 9 golü bulunan Korkmaz, oyun kurma özelliği, takım arkadaşlarını yönlendirme ve liderliği yanı sıra serbest vuruşlarda olan becerisi ile de dikkat çekiyor.Emirhan Korkmaz bu sezon ligde iki maçta ilk onbirde kendisine yer buldu.



 



Futbola 2013 yılında Kastamonu Abana Gençlerbirliği'nde başlayan Alperen Mehmet Çaylak 2015 yılında Beylerbeyispor'a transfer oldu.Solbek mevkinde oynayan genç futbolcunun Gelişim Ligleri'nde 59 maçta 1 golü bulunuyor.Oyun içinde savaşçı kimliği ile dikkat çeken Çaylak,süratli yapısıyla da tanınıyor.Çaylak bu sezon iki maçta forma giydi.



 



Altyapı takımlarını lağveden Beylerbeyispor Kulübü'nün U17 ile U19 takımı oyuncularının büyük kısmını transfer eden İstanbulspor, U21 Ligi'nde 3.hafta sonunda 4 puanla sekizinci sırada bulunuyor.



ARİF DOĞAN

 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.