Salı, Ağustos 22, 2017

Bölgesel Amatör 'İddaa'ya doğru

Bilindiği üzere Gelişim Liglerine ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) için SPOR TOTO atak yaparak 2 yıllığına bu liglere sponsor oldu.


Bölgesel Amatör Lig zaten oldukça zor bir lig. Başka bir grubun şampiyon olarak tamamladığı puan ile br diğer gruptaki takım aynı puanı toplayarak statü gereği küme düşebiliyor veyahut baraj maçı oynamak zorunda kalıyor. Ayrıca takımların bazıları da 3.Lig kulüplerinden fazla bütçeler harcamak zorunda kalabiliyor.


Bütün takımların ortak çilesi lig düşmek, bütçe bulamamak, ve gerekli desteği alamamak olurken yeni sezonda bu zorluklara bir yenisi daha eklendi. 


Mesafe zorluğu
Geçtiğimiz sezonlarda takımların yaşadığı zorluklara yeni sezonda mesafe zorluğu da eklenecek. Zaten maddi anlamda bir çok yükün altına girip, şampiyonluğu kıl payı kaçırdıktan sonra küme düşmek ile burun buruna kalan kulüpler yeni sezonda bu eklenen zorlukla da mücadele edecek. 


Bu kadar zorluğu çeken, bir çok yükün altına giren Bölgesel Amatör Lig kulüplerine SPOR TOTO, ismini verdikten sonra profesyonel liglerdeki takımları ayakta tutan en önemli unsurlardan olan "İddaa" desteğini, adını verdiği lig olan Bölgesel Amatör Lig'e de verir mi diye bekleyip göreceğiz. 


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstiklalspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda lider İstiklalspor bugün oynanan maçların ardından bitime 1 hafta kala Bölgesel Amatör Lig'e çıkmay...