Perşembe, Temmuz 27, 2017

Kesler: Sıfırdan başlıyoruz

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligi son maçta kaçıran Irmakspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı.


Geçen sezon forma giyen tüm oyuncuların başka takımlara transfer olmasından dolayı yeni sezon hazırlıklarına sıfırdan başlayan Zeytinburnu temsilcisinin ilerleyen günlerde takıma takviye yapacağı öğrenildi.


Kimseye gitme demedik, sıfırdan başlıyoruz


Transfer teklifi alan oyuncularına kolaylık sağladıklarını belirten başarılı Teknik Direktör Cahit Kesler '' Bu oyuncularımızla oturup konuştuk, şartları sunduk. Daha iyi teklif gelirse gidebileceklerini söyledik. Arkadaşlarımız da teklifleri değerlendirdiler ve gittiler.Onların başarıları beni mutlu eder'' dedi.


Nokta transferler yapacağız


Son iki sezondur Klasman Grubu'na kalmayı başaran Zeytinburnu temsilcisinde transferlerin olacağını söyeleyen Kesler '' Öncelikle birkaç tane genç kardeşimizi kadroya dahil ettik. Çıkış yapacağına inandığımız çok iyi oyuncularım var. 4-5 tane de nokta transfer yapmayı hedefliyoruz.  Önceki sezon da çok iyi oyuncular başka takımlara gitti. Biz yeniden takım kurduk, o arkadaşlarla da başarılı olduk. İsimler çok önemli değil, bizler de gelip geçiciyiz.En nihayetinde Irmakspor bir markadır'' açıklamalarında bulundu.


HABER: ERDEM SAĞOLAN 

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...