Perşembe, Temmuz 27, 2017

Emre Sezer yeniden Yamanspor'da

Sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle hazırlanan ve bu doğrultuda oldukça geniş bir kadro kuran Ümraniye temsilcisi bu transferle kadrosuna yetenekli bir oyuncuyu daha katmış oldu.


21 Temmuz 1995 Şişli doğumlu kanat oyuncusu futbola Emre Sezer 2014 yılında Yamanspor kulübünde başladı.2 yıl Yamanspor forması giyen Emre Sezer geçtiğimiz sezon Sarıgazispor kulübüne transfer olmuştu.


Emre Sezer anlaşma sonrası kısa bir açıklama yaptı. Genç futbolcu şu ifadeleri kullandı: "Bir yıl aradan sonra yuvama geri döndüm. Yuvama döndüğüm için mutluyum. Yamanspor'un hedefleri doğrultusunda elimden gelenin fazlasını yapacağım.İnşallah hep birlikte takımımızı şampiyon yapıp Süper Amatör Lige çıkaracağız.Hayırlısı olsun."


Yamanspor Kulübü Başkanı Mahmut Celal Kalyoncu da anlaşma sonrası kısa bir açıklamayla genç oyuncuya "Yuvana hoşgeldin" dedi. Başkan Kalyoncu'nun açıklaması şöyle: "Emre kardeşimiz geçtiğimiz yıl Sarıgazispor kulübüne transfer olup kulübümüzü orada temsil etmişti.Bu yıl yeniden aramıza döndü. Kendisine yuvana hoşgeldin diyorum.Takımımıza büyük katkı sunacağına inanıyorum.Hayırlı olsun"


Editör : Atilla DEMİR


 


 


 Emre SEZER



 Mahmut Celal Kalyoncu (Başkan) ve Emre Sezer



  Mahmut Celal Kalyoncu (Başkan) , İlhan Karakaya (Hoca), Saygın Cergenç (Hoca) ve Emre Sezer



Mahmut Celal Kalyoncu (Başkan) , İlhan Karakaya (Hoca), Saygın Cergenç (Hoca) , Emre Sezer ve Ömer Gök


 


p>

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.