Cuma, Temmuz 28, 2017

Bağcılar Güneşli "Bizi izlemeye devam edin "

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bağcılar Güneşli Spor Kulübü 2017-2018 sezonu için transfer çalışmalarına hız verdi.


Yapılan transfer çalışmalar hakkında bilgi aldığımız Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Başkanı Mithat Sayar "Transfer çalışmalarına süratle devam ediyoruz. Sizinle de zaman zaman bu çalışmalarımızı paylaşıyoruz. Toplamda iç ve dış transfer olarak 25 kişilik bir kadro oluşturuyoruz. Teknik Direktörümüz Arif Çil'in hazırladığı rapor doğrultusunda hareket ediyoruz" dedi.


Mavi Kırmızılı ekibin hedefinin BAL olduğunu belirten Başkan Sayar "Amatör Futbol amatörlükten çıkmış. Büyük rakamlar konuşuluyor. Biz de mütevazi bütçemizle dinamik ve genç bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Şuanda kamuoyuna yansımayan 15 futbolcu kardeşimizle görüşüyoruz.Prensiple anlaştıklarımız var. Genç takımımızdan bizle birlikte olacak oyuncularımız da var. Tecrübeli oyuncularımızla bu genç kardeşlerimizi harmanlayacağız. Bizde oynamak isteyen çok sayıda isimde gerek Arif Hocamızla gerekse bizimle iletişime geçiyorlar. Transfer çalışmalarımızda ekip çalışmasına dikkat ediyor ince eleyip sık dokuyoruz" dedi.


Bağcılar temsilcisi Bağcılar Güneşli Spor Kulübünün yeni sezon için pazar günü çalışmalara başlayacağını belirten Başkan Mithat Sayar "Futbol severlere seyri güzel bir takım oluşturmak istiyoruz. Herkesin izleyerek keyif alacağı ve başarının kendiliğinden geleceği çalışkan azimli bir kadro ile yola çıkıyor olacağız.Hedefimiz önce grupta klasmana kalmak olacak.Bizi izlemeye devam edin" dedi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...