Çarşamba, Haziran 21, 2017

Vefaspor bombaları patlattı

İstanbul Süper Amatör Lig’de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Vefaspor, iç ve dış transferde bombaları bir bir patlattı.


Başkan Mesut Gülbaran’ın göreve gelmesiyle eski heyecanını yakalayan Vefa, bu sezonda ligde fırtınalar estirecek. Yönetim Kurulunun tam kadro hazır bulunduğu iç ve dış Transfer görüşmelerin olumlu geçmesi, camiayı mutlu etti. Vefa Kulüp Lokalinde verilen iftar sonrası oyuncuları tek tek görüşme odasına alan yöneticilerden Hasan Altun, İzzet Işık ve Mehmet Menteşe, tüm oyuncuların gönüllerini yaptılar ve gerekli anlaşmayı sağlayarak Vefa’nın gücüne güç kattılar.


Anlaşmalar yapıldı, Peşinatlar ödendi
İç ve dış transferde hareketli bir gece geçiren Vefa’da ilk imza Erokspor’dan Bilal Kara oldu. Sırasıyla Kuştepespor’dan Oğuz Filik, Hasköyspor’dan Salim Çınarlık, Gaziosmanpaşaspor’dan Özgür Solak, Burak Korkakçı, Serhat Karadaban, Muharrem Toka, İstanbulspor Kulübü'nden Aytaç Şahinkaya, Serkan Yıldız, Altyapıdan Hüseyin Kaya ve Genç Murat ile sözleşme imzalayan Vefa, oluşturduğu kadro ile şimdiden rakiplerine gözdağı vermeye başladı.


Transfer görüşmelerinde bizzat bulunan Teknik Direktör Adnan keskin, yapılan transferlerin takıma büyük katkı sunacağını, bir sonraki sezonda Vefa’nın BAL, Bölgesel Amatör Ligde olmasını sağlayacaklarına inandıklarını söyledi.


Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran, anlaşmalar sonrasında tüm oyuncuların Peşinatlarını vererek herkese hayırlı olmasını diledi. Gülbaran Vefa’nın yeni sezonda ligde fırtına gibi eseceğini hedeflerinin kesinlikle şampiyonluk olduğunu iddia etti.


Anlaşma yapan oyuncular ise, aldıkları peşinatla ikinci bayram yaşadılar. Vefa’yı arzulanan hedefe taşıyacaklarını söyleyen oyuncular, Büyük bir camiaya geldiklerini, bu büyüklüğün karşılığını sahada alacakları iyi neticelerle camiaya vereceklerini söylediler.


Kaynak: İbrahim Keskin - www.keskinbakis.com


 


Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.