Salı, Haziran 20, 2017

Tepebağ Kültür'ün golcüsü Eray sezonu değerlendirdi

Yerelfutbol.com sitesi olarak röportajlarımıza devam ediyoruz. Yerel Futbol’da bugünkü konuğumuz Tepebağ Kültür’ün golcü oyuncusu Eray Yılmaz oldu. Genç forvet oyuncusu sezona dair nokta atışlarını sitemize yorumladı. 


Sezona nasıl ve nerede başladın? Takımın imkanları nasıldı?


Eray Yılmaz: Sezon iyi başladı. Takımımız Tepebağ Kültür geçen sezondan beri halihazır durumdaydı. Bütün çalışmalarımızı bu yönde tamamlayarak sezona başladık. İmkanlarımız ise her amatör kulüpte olan imkanlar dahilindeydi bizimkisi de.


Tepebağ Kültür, bu sezon senin oynadığın hem U17 hem U19 kategorilerinde grubunu şampiyon olarak tamamladı. Neler düşünüyorsun?


Eray Yılmaz: U17 ve U19’da iki kategoride de grubumuzda şampiyon olduk. Güzel bir duygu. Bu başarıyı elde etmek için uğraşan çok takım vardır ama bazıları başarabilir, bizim gibi amatörde iyi olanlar…


Sezon içinde en sevindiğin maç ve en üzüldüğün maç hangileriydi?


Eray Yılmaz: Sezon içinde en sevindiğim maç U17’de ki Sultangazi ile oynadığımız maçtı. Bizim için şampiyonluk maçıydı ve kazanmayı başardık. En üzüldüğüm maç yok çünkü biz tüm maçlarımızı Allah’ın izniyle kazandık.


Sezon senin açından nasıl geçti? Ne gibi deneyimler kazandın?


Eray Yılmaz: Sezon benim açımdan iyi geçti, daha çok tecrübe kazandım. 2 kategoride de oynayınca ister istemez insan bir şeylerin üstüne koyarak öğrenmeye devam ediyor.


Bu sezon birlikte çalıştığın en istikrarlı ve en tembel oyuncu kimdi? Takımda yılın oyuncusunu seçsek kimi söylerdin?


Eray Yılmaz: Biz takım halinde en iyiydik. Kimsenin bir özelliği yoktu hatta bir maça 11’den biri eksik çıksa hep o maçlar bizim için çok zorlu geçmiştir. O yüzden yılın futbolcusunu değil de takımda oynayan herkesi yani bütün takımı söylerdim.


Şampiyonluğun mimarı olan Erhan Tan hoca ile çalıştınız. Birkaç cümle ile nasıl yorumlarsın?


Eray Yılmaz: Hocamız olarak Erhan hoca bizim için elinden geleni yaptı. Takıma çok katkısı var ve bizi hep bir arada tuttu. Her istediğimizi kırmıyordu, yapıyordu. Sezon boyunca hiçbir sıkıntımız olmadı, hocamızı seviyoruz.


Futbol, bu sezon hayatının tam olarak neresindeydi?


Eray Yılmaz: Bu sezon hayatımın merkezindeydi okul ile birlikte. Diğer sezonlara göre performansım kötüydü ama şampiyona da kendimi toparladım ve takımım için elimden geleni yaptım ve de başarılı olduk.


Yeni sezonda sana gelen teklifler var mı?


Eray Yılmaz: Yeni sezonda bana ulaşan bir teklif yok ama Allah izin verirse bu sene profesyonel bir kulüpte oynamak isterim.


Yerelfutbol.com'da Eray Yılmaz bugünkü konuğumuzdu. Sorularımıza samimi cevaplar verdi ve sezonu birlikte değerlendirdik. Aktif futbol yaşantısında kendisine başarılar diliyoruz.


MUHABİR:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...