Salı, Haziran 20, 2017

Sezer Badur Sakaryaspor'da

Yeni sezona 50+2 Yükseliş Yılı sloganı altında şampiyonluk hedefi ile girmeye hazırlanan Sakaryaspor transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor. Yeşil-Siyahlılar kariyerinde Trabzonspor,Sivasspor, Gaziantepspor, Antalyaspor gibi Süper Lig takımlarının formasını giyen Sezer Badur’u 1 yıllığına renklerine bağladı.


Kulüpten yapılan yazılı açıklamada; "Kariyeri boyunca Süper Lig'de 107 maçta forma giyen; Gaziantepspor, Trabzonspor, Sivasspor ve son olarak da Antalyaspor'da oynayan tecrübeli orta saha oyuncusu Sezer Badur, bir yıllık sözleşme ile renklerimize bağlandı! Hoş geldin Sezer! Şimdi Birinci Lig aşkına ter dökmenin tam zamanı! #Sakaryaspor" ifadelerine yer verildi.


Sakaryaspor ilk olarak iç transferde geçtiğimiz sezon şampiyonlukta bütün rol oynayan Coşkun Yılmaz ve Fikret Topaloğlu ile nikah tazeledi. Dış transferde ise ilk olarak Kardemir Karabükspor’un kalecisi Ercüment Kafkasyalı’yı kadrosuna katan Tatangalar son olarak Süper Ligde Antalyaspor forması giyen geçtiğimiz sezonu Almanya’nın CFC Hertha 06 takımında geçiren Sezer Badur’u da renklerine kattı.


Muhabir: Can Mutlu

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...