Cumartesi, Haziran 24, 2017

Şampiyon hoca Sertan Kalyoncu sezonu değerlendirdi

Yerelfutbol.com sitesi olarak röportajlarımıza devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz Telsizspor’un şampiyonluğunda rol oynayan genç çalıştırıcı Sertan Kalyoncu oldu. Sezona dair birikimlerini sitemize özel değerlendirdi.


Sezona nasıl ve nerede başladınız? Takımda imkanlar nasıldı?


Sertan Kalyoncu: Sezona Telsizspor’da başladım. İmkânlar doğrusunu söylemek gerekirse sıkıntılıydı. Ama başkanımız sağolsun elinden gelenin en iyisini yaptı bizde onu mahcup etmeyip takımı şampiyon yaptık.


2.Amatör Küme’de hangi transfer kriterlerine uyarak transfer yaptınız ?                       


Sertan Kalyoncu: 2. Amatör deyip hafife almadık. 9 tane transferimiz oldu. Hepsi Süper Amatör ve 1. Amatör oynayıp geldiler. Hazır oyuncular almaya özen gösterdik ve elimizde bulunan oyuncularla güzel bir birliktelik oldu.                        


Sezon içinde en sevindiğiniz ve en üzüldüğünüz maç hangileriydi? 


Sertan Kalyoncu: En sevindiğim maç ise içerde oynadığımız Karaağaç maçıydı. En üzüldüğüm maç 1453 Fatih Gençlik maçıydı. Çok kazanmak istemiştik, sezonu puan kaybı olmadan bitirmek istiyorduk fakat olmadı berabere bitti.


Sezon içinde en istikrarlı ve en beğendiğiniz oyuncu kimdi? Antrenman ve maç ısınmasını sevmeyen tembel oyuncu var mıydı? Takımda yılın oyuncusunu seçsek kimi söylerdiniz?


Sertan Kalyoncu: Bütün takım iyi çalıştı. Bütün takımı beğeniyordum idman ve maç disiplini bakımından. İdman devamsızlığı fazla olmadı ne mutlu ki tembel oyuncumuz yoktu. Bütün oyuncular ellerinden geleni yaptı hepsi bana göre sezonun oyuncusu ama birini seçmemi istersen Hasan Gündüz diyebilirim. Çok iyi sezon geçirdi.                       


Altyapı yaş kategorilerinde seneye ne gibi adımlar atmayı düşünüyorsunuz?                       


Sertan Kalyoncu: Bu sene altyapıda ne kadar yarışmacı olamasakta istediğimiz sonuçları alamadık. U16 takımı hariç, oynadığımız bütün maçlarda rakip hocalardan futbolumuzla övgü aldık. Ligi 3. sırada bitirsekte aldığımız övgüler bizi mutlu etti.                       


1.Amatör'ü garantilediğiniz de neler hissettiniz? Biraz bahseder misiniz?


Sertan Kalyoncu: 10 maç üst üste gol yemeden kazandık. Sonrasında hem gururluydum hem mutluydum. Çünkü diplomalı ilk antrenör sezonumda Ömer Baygın hocamın yardımıyla takımı şampiyon olarak üst lige çıkarmıştık. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.                        


Yeni sezonda 1.Amatör Küme için transferlere başladınız mı? Kriterleriniz ne olacak?


Sertan Kalyoncu: Transfer çalışmalarına başladık, önceliğimiz iç transfer. Oyuncularımızla anlaştıktan sonra 4 futbolcu daha alıp hazırlıklarımıza başlayacağız. Karakterli, kazanmaya aç ve sistemimize uyan futbolcular alacağız. 1 kaleci 1 stoper 1 forvet ve 1 orta saha düşünüyoruz.                       


Kaç sezon daha Telsizspor’da çalışmayı düşünüyorsunuz?


Sertan Kalyoncu: Üst liglerden teklif gelene kadar, kulübümde müsaade ederse burada çalışmak istiyorum.


Yerelfutbol.com’da bugünkü konuğumuz Sertan Kalyoncu oldu. Sorularımıza samimi cevaplar verdi ve sezonu birlikte değerlendirdik. Kendisine aktif antrenörlük kariyerinde başarılar diliyoruz.


MUHABİR:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.