Pazar, Haziran 25, 2017

Ramos Maltepe Yıldızspor'da

İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Maltepe Yıldızspor önemli bir ismi kadrosuna dahil etti. Geçen sezona İstanbul Kemahspor’da başlayan, daha sonra Hasköyspor ve Üsküdar İcadiyespor’da forma giyen ‘Ramos’ lakaplı stoper Erhan Yeygül Sarı-Siyahlılar’a imza attı.


Yeygül yaptığı açıklamada “2017-18 sezonunda Maltepe Yıldızspor Kulübü için ter dökeceğim. Umarım Yıldızspor’da şampiyonluk yaşayarak Süper Amatör’e yükselme mutluluğu yaşarım. Transferimde büyük emeği olan başkanım Arzu Kesici Lüleci’ye ve hocam Murat Lüleci’ye teşekkür ederim” dedi.


Başarılarda dolu bir kariyer
Futbola İcadiyespor’da başlayan ve alt yapısını bu kulüpte alan Erhan daha sonra Acıbadem Üsküdar SK’ye geçti ve bu ekibin tarihinde ilk kez 1. Amatör’e çıkan kadrosunda yer aldı. Erhan 2015-2016 sezonuna ise 1. Amatör’de Acıbadem Üsküdar’da başladıktan sonra ara transferde Doğangüneşspor’a transfer oldu ve Kırmızı-Beyazlılar’ın 1. Amatör Lig’e çıkmasında önemli pay sahibi oldu. 2015-16 sezonunda İstanbul Kemahspor’un namağlup 2. Amatör’den 1. Amatör’e çıktığı kadonun as isimlerinden olan Erhan geçen sezona da İstanbul Kemahspor’da başladıktan sonra Hasköyspor’a geçmiş, ara transferde İcadiyespor’un yolunu tutmuştu.
Başarı oyuncunun CV’sinde İstanbul Ataşehirspor, Dolayobaspor (Süper Amatör) Kurtköyspor (Süper Amatör) da yer alıyor.


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...