Cumartesi, Haziran 24, 2017

Gol Kralı Ramazan tekliflere açık

TFF Akademi U19 Ligi'nde harika bir sezon geçiren Ramazan Akarsu,Beylerbeyispor'dan ayrıldı.


Fenerbahçe,Bursaspor,Sakaryaspor,Kasımpaşa gibi güçlü takımların bulunduğu grupta bu sezon oynadığı 29 maçta 18 gol,14 asistlik bir performans gösteren genç yetenek,Akademi U19 Ligi 1.Bölge B Grubu'nu ''gol kralı apoleti'' takarak bitirdi. Geçen sezon U17 takımında oynarken U19 takımı ile de maçlara çıkan Ramazan,Kartalspor maçında hattrick olmak üzere toplam 4 gol atmıştı.Ramazan ayrıca U17 takımında da 24 maçta 17 gol atarak takımının gol yükünü çeken oyuncuların başındaydı.Akademi Ligi'nde 71 maçta 39 golü bulunan Ramazan Akarsu,her iki ayağını da kullanmakta.Ramazan'ın bu sezon beş tane de kafa golü bulunuyor.


Geçen yıl düzenlenen Liselerarası Türkiye Şampiyaonası'nda Şehit Büyükelçi Galip Balkar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı ile de Türkiye dördüncüsü olan Ramazan Akarsu,finallerde 'En İyi Forvet Oyuncusu Ödülü'nün sahibi olmuştu.Ayrıca defalarca liselerarası futbol turnuvalarında gol krallı ödülü sahibi oldu.



Futbola 12 yaşında Merkezefendispor'da başlayan 1.80 boyundaki genç forvet,iki yıl sonra altyapıda Türkiye'nin en gözde takımı Altınordu'ya transfer oldu.Ancak ailevi nedenlerden dolayı bir yıl sonra tekrar Zeytinburnu ekibine dönmek zorunda kalan Ramazan,2015 yılından beri Beylerbeyispor forması giyiyordu.


3 Ocak 1999 doğumlu 18 yaşındaki genç krampon gelen teklifleri değerlendireceğini belirterek artık gollerine yeni takımında devam edeceğini söyledi.
ARİF DOĞAN


 


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.